Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Master Class de l'influencer Alba Galve a la Fira Centre Comercial

La Master Class portava per nom 'Maquilla el teu look'
La influencer Alba Galve a la Master Class 'Maquilla el teu look' | avanti comunicació

 

 

Aquest dijous 6 de setembre, Alba Galve, influencer amb milers de seguidors a les xarxes, ha protagonitzat 'Maquilla el teu look', una nova Master Class inclosa a les 'Fashion Windows'.

 

Galve, coneguda a instagram com a @laflorinata, on compta amb més de 19.000 seguidors, és una influencer veterana, anterior al boom d'instagram, ja que, des del 2011, publica setmanalment al seu blog de moda, tendències i gastronomia i en els darrers anys ha estat també col·laboradora de Ràdio Barcelona amb una secció que portava també el sobrenom que sempre l'acompanya, 'La Florinata'.

 

En aquesta Master Class, la influencer ha parlat amb els assistents de les últimes tendències en productes de bellesa de l'estiu, de les tonalitats d'ombres i maquillatges i dels diferents looks que són tendència en aquests moments. A més a més, la influencer, s'ha mostrat molt propera als assistents i ha compartit els seus trucs i experiències al món de la moda.

 

En aquest context, s'ha aprofitat l'acte per entregar els premis als tres guanyadors dels outfits instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Com cada mes d'ençà que es van iniciar les 'Fashion Windows, la Fira Centre Comercial ha organitzat un concurs a Facebook perquè les clientes o clients, s'enduguessin a casa un dels 3 looks exposats, i de la mateixa manera, un sorteig perquè l'afortunat/da s'endugui un Assessorament complet de Moda amb la influencer convidada mensualment.

 

 

La 'Fashion Windows', un punt de trobada proper entre influencers i seguidors

Aquest espai de moda i per a la moda que es va estrenar el passat 28 de febrer, ha esdevingut un espai que ha anat més enllà de simples Màster Class, tot convertint-se en un punt de trobada, xerrada i debat entre influencers i seguidors, que d'una manera propera i amena han compartit bones estones i bones idees.

 

La 'Fashion Windows' ha comptat, des del mes de febrer, amb influencers de renom com Victoria Castillo, Ivan Claverias, Núria Garcia, Mireia Luque o la mateixa Alba Galve.

 

'La Florinata' en un restaurant de Barcelona | laflorinata

 

Comentaris