NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

La influencer Nerea Baringue farà una Master Class sobre moda infantil a la Fira Centre Comercial

Sota el títol 'Moda infantil per aquesta tardor' parlarà sobre els millors looks per als més petits de la casa
Nerea Baringue, coneguda a les xarxes com @lasinquietudesdenerea | Instagram

 

El pròxim dijous 4 d'octubre a les dotze del migdia, la Fira Centre Comercial de Reus acull una nova jornada del cicle Fashion Windows. Aquesta vegada, la influencer Nerea Baringue, amb milers de seguidors a les xarxes socials, durà a terme una master class gratuïta que porta per nom «Moda infantil per aquesta tardor»

 

Els millors 'looks' per als més petits

Nerea Baringue, coneguda a Instagram com @lasinquietudesdenerea, on compta amb més de 18.000 seguidors, parlarà de les últimes tendències en moda entre les nenes i els nens més petits de casa, especialment ara que s'ha acabat l'estiu i tornen a les escoles. D'aquesta manera la influencer compartirà amb els assistents els seus trucs i experiències al món de la moda infantil perquè puguin donar als seus fills un look renovat i diferenciador.

 

En el context de la Master Class, i com ja és habitual en les diferents jornades de les Fashion Windows, es duran a terme l'entrega de premis dels guanyadors dels outfits instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Uns premis als que es pot optar participant al concurs que La Fira Centre Comercial organitza a través de les xarxes socials.

 

Les 'Fashion Windows', un punt de trobada proper entre influencers i seguidors

Aquest espai de moda i per a la moda que es va estrenar el passat 28 de febrer, ha esdevingut un espai que ha anat més enllà de simples Màster Class, tot convertint-se en un punt de trobada, xerrada i debat entre influencers i seguidors, que d'una manera propera i amena comparteixen bones estones i bones idees.

 

La 'Fashion Windows' ha comptat, des del mes de febrer, amb influencers de renom com Victoria Castillo, Ivan Claverias, Núria Garcia, Mireia Luque o Alba Galve.

 

La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris