Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

'Master class' de moda a càrrec de la influencer Jessica Vidal a la Fira Centre Comercial

La influencer parlarà sobre les tendències d'aquesta tardor i oferirà petits trucs i consells als assistents
Master Class de moda a càrrec de la influencer Jessica Vidal a la Fira Centre Comercial | @misstrendybcn

 

Aquest dimecres 31 d'octubre, Jessica Vidal, influencer amb milers de seguidors a les xarxes socials, protagonitzarà una nova 'master class' del cicle 'Fashion Windows', a la Fira Centre Comercial de Reus.

 

En aquesta classe magistral, la influencer parlarà amb els assistents de les últimes tendències per aquesta tardor i la roba que es portarà als pròxims mesos, així com ensenyarà petits trucs i consells per utilitzar el color de moda d'aquesta temporada, el rosa 'millennial'. Una experiència única que permetrà als seguidors de Vidal tindre-hi una conversa de primera mà i aprendre de la seva gran experiència en el món de la moda.

 

Jessica Vidal, coneguda a Instagram com a @misstrendybcn, on compta amb més de 14.000 seguidors, és una influencer que ha aconseguit traslladar la seva passió al món professional, i des del 2014, dirigeix la seva pròpia empresa d'assessoria d'imatge i personal 'shopper', Estilo V; on a més a més d'assessorar els seus clients, també ofereix formació a empreses o a aquells que es vulguin introduir o millorar els seus coneixements sobre el món de la imatge personal i la moda.

 

Durant la celebració de la 'master class', s'aprofitarà una vegada més per entregar els premis als tres guanyadors dels 'outfits' instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Com cada mes d'ençà que es van iniciar les 'Fashion Windows', la Fira Centre Comercial organitza un concurs a Facebook perquè les clientes o clients, s'enduguin a casa un dels tres 'looks' exposats, i de la mateixa manera, un sorteig perquè un afortunat o afortunada s'endugui una jornada d'assessorament complet de moda amb la influencer convidada.

 

Les 'Fashion Windows', un punt de trobada proper entre influencers i seguidors

Aquest espai de moda i per a la moda que es va estrenar el passat 28 de febrer, ha esdevingut un espai que ha anat més enllà de simples 'master class', tot convertint-se en un punt de trobada, xerrada i debat entre influencers i seguidors, que d'una manera propera i amena han compartit bones estones i bones idees.

 

Les 'Fashion Windows' acabaran aquest dimecres amb Jessica Vidal, en un cicle que des del mes de febrer ha comptat amb influencers de renom com Victoria Castillo, Ivan Claverias, Núria Garcia, Mireia Luque o Alba Galve. Tot plegat unes jornades que han tingut una molt bona acollida entre el públic reusenc.

 

La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo

 

Comentaris