NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

El McDonald's de Reus posa en marxa el repartiment a domicili McDelivery

La implementació del servei s'estrena simultàniament a Tarragona
El McDonald's de Reus posa en marxa el repartiment a domicili McDelivery | Google Maps

 

La reconegudíssima empresa de menjar ràpid McDonald's mai passa de moda, i és per això que a partir d'ara Reus podrà gaudir d'un nou sistema de repartiment a domicili: El McDelivery; una oportunitat per gaudir de tots els seus productes sense moure's de casa.

 

D'aquesta manera, la companyia americana segueix apostant pel Camp de Tarragona, amb una millora constant en la desena d'establiments que té repartits al territori; oferint el fast food de sempre amb serveis de qualitat com connexió gratuïta a internet, pantalles de precomanda per evitar les cues i sistema 'signature' per personalitzar les hamburgueses, o entre d'altres, els ja tradicionals McAuto i les diferents zones d'esbarjo infantil amb què compten molt dels seus restaurants.

 

Reus i Tarragona estrenen servei a domicili

McDelivery arriba per primera vegada al Camp de Tarragona, i ho fa a les capitals. Tarragona i Reus se sumen a un servei que fins ara només tenia l'àrea metropolitana de Barcelona, amb la voluntat de facilitar l'experiència i l'accessibilitat als consumidors.

 

Per tal de poder realitzar aquest servei amb les màximes garanties, la macroempresa de Fast Food comptarà amb la col·laboració de la plataforma especialitzada Uber Eats, que serà l'encarregada de fer arribar les comandes als clients en la màxima brevetat possible i amb la millor atenció al client.

 

Tot plegat un servei de qualitat que els consumidors podran requerir a través de l'aplicació de McDonald's, i on no hi haurà un import mínim per comanda, així que tothom que ho vulgui podrà gaudir del seu menjar preferit des del primer euro. A més a més, aquells que es baixin l'app podran gaudir de descomptes i ofertes diferents cada dia, la millor manera de complementar el servei McDelivery.

 

El McDonald's de Tarragona comptarà també amb el servei McDelivery. | cedida

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris