El 25 de maig torna «Menja't el Mercat» al Mercat Central de Reus

De les 18.30 a les 23.00 hores es podran degustar diferents tapes proposades pels diferents comerços del Mercat Central
Imatge d'arxiu del «Menja't el Mercat» de l'edició del 2018 | Cedida
 

Ja és una tradició que el darrer dissabte del mes de maig arribi «Menja't el Mercat», la ruta de tapes del Mercat Central de Reus. En aquesta ocasió, la novena edició serà el pròxim 25 de maig des de les 18.30 hores fins a les 23.00 hores i la trobada compta, un any més, amb l'impuls de les parades del Mercat que hi han participat des del primer moment. A més, aquest any, els paradistes han organitzat una sèrie d'activitats familiars. 

 

Vuit anys d'èxit consolidat

Després de vuit anys d'èxit consolidat, arriba aquest mes de maig la novena edició del «Menja't el Mercat», una festa que va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es venen a cada parada. A causa del seu èxit, els propietaris de les parades del Mercat han decidit seguir endavant amb la iniciativa i tornar a organitzar aquesta festa cada primavera. Aquest any, la cita serà el pròxim 25 de maig de les 18.30 hores a les 23.00 hores. 

 

El preu de les tapes i de la beguda es manté des de fa anys i, per tant, les tapes es vendran a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. D'altra banda, els comensals també tindran l'opció de comprar un paquet de 9 euros en el qual s'inclouen 3 tapes i 2 begudes, a més, també s'incorporarà un val de descompte per comprar durant les dues setmanes següents a les mateixes parades del Mercat Central. Els tiquets de degustació es podran adquirir el mateix dissabte 25 de maig als dos punts que s'instal·laran a l'interior del Mercat o bé, de manera anticipada a algunes de les parades que participen en l'activitat. 

 

Degustació i activitats per a tota la família

La festa de degustació de tapes ja s'ha consolidat com una cita en el calendari de primavera de Reus en què, en horari de nit i en un ambient festiu, es poden degustar els productes dels diferents paradistes del Mercat Central. Una iniciativa dels mateixos paradistes amb l'objectiu de mostrar una nova imatge del Mercat Central de Reus. A més, en aquesta ocasió, per la novena edició els paradistes han organitzat un programa d'activitats per a tota la família, des d'un taller saludable fins a l'actuació d'un cor infantil i també un espectacle de dansa

"ELECCIONS: El primer debat electoral de Reus escalfa els motors de la campanya" "Presentació a Reus de la biografia d'Ernest Lluch a càrrec de Joan Esculies"