Els Mercats de Reus regalaran milers d’euros en vals de compra durant el Nadal

També obriran més hores de cara al públic per facilitar les compres durant la vigília de les festes
El Mercat dels Marxants ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal dels Mercats de Reus | Cedida

Els Mercats de Reus ja tenen a punt una nova campanya de Nadal i, com és habitual, els clients en seran els protagonistes. D’aquesta manera, comprar als Marxants, al Mercat Central i al Mercat del Carrilet tindrà premi. Amb l’objectiu de promoure la compra però també per agrair la fidelitat dels clients de tot l’any, els tres mercats regalen en conjunt 14.000 euros en xecs de compra, a més d’altres obsequis i sortejos. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Qualsevol persona que compri a les parades del Mercat Central, del Mercat del Carrilet i als Marxants podrà bescanviar els tiquets per butlletes rasca-rasca que ofereixen una llarga llista de premis. Per una altra banda, els Mercats de Reus també s’han preparat un any més per obrir més hores al públic i facilitar les compres la vigília de les festes.

«Vine, rasca i guanya»

Els primers a repartir regals són els Marxants, que han encetat la campanya de Nadal aquest dilluns 2 de desembre. Tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 2 de desembre i el 4 de gener, comprant a les parades del mercat ambulant es participa en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables, 3 lots de productes dels Marxants (es podran veure exposats en un taulell del Mercat Central) i 3 televisors. 

Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d’informació de la campanya, instal·lat un any més davant de l’escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença el 7 de desembre i acabarà el 4 de gener; els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros la compra. Els premis són 700 xecs regals de 5 euros -per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2020- i 3 lots d’estris de cuina. A més, regalen 3.000 calendaris amb receptes de carmanyola.

El Mercat Central també comença la campanya aquest dissabte 7 de desembre i l’allarga fins al cap de setmana de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 650 xecs regals de 10 euros -per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2020- i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros es lliura una butlleta rasca-rasca.

Imatge promocional de l'anunci de la campanya de Nadal als Mercats de Reus | Cedida

Més hores oberts per facilitar les compres

Com cada any, els mercats amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any per fer més fàcil les compres. El Mercat Central i el Mercat del Carrilet obriran el dijous 5 de desembre matí i tarda, el dilluns 23 de desembre al matí i a la tarda, i els dies 24, 30 i 31 de desembre de 7.30 hores a 15.00 hores.

Els Mercats de Reus comptaran amb una àmplia programació d’activitats durant la campanya de Nadal

Els Mercats de Reus comptaran amb una àmplia programació d’activitats durant la campanya de Nadal. A banda d’il·luminar els mercats, es portaran a terme diversos actes com ara música amb el cor AlberiChor, de l’escola Dr. Alberich i Casas, amb la xaranga Bandsonats i amb el cor Sons de Gòspel. 

També es realitzaran activitats infantils com el pessebre de clicks, que tornarà a omplir un gran taulell del Mercat Central i pintacares als tres mercats. A més, s’organitzaran diversos tallers. Un per preparar un àpat de festa i un altre per aprendre a decorat la taula, amb Maria Teresa Llauradó, del blog cuina MussaraFood. I una demostració amb Inés Príncep, d’Art de Fruita, per presentar la fruita de manera original a taula.

Per últim, s’impartirà el taller de reciclatge ‘Al Mercat s’aprofita tot’, en què amb l’ajuda de Susana Pérez, de la Polleria Cantonada 108, es recuperen envasos de les parades del Mercat Central amb la tècnica découpage.

"❗22 nous casos de sida detectats a l'Hospital Sant Joan durant el 2019" "⚠ Pavimentaran un camí de Reus a causa del seu «estat avançat de deteriorament»"