Els Mercats de Reus tanquen un acord per vendre en línia de la mà d’Ulabox

La plataforma de supermercat en línia oferirà els productes de les parades dels Mercats de Reus a partir del 2020
Imatge d'una de les parades del Mercat Central de Reus | cedida
 

A partir del primer trimestre de 2020, les parades dels Mercats de Reus oferiran l'opció de comprar els seus productes a través d'Internet gràcies al nou acord entre els paradistes i Ulabox. Els Mercats de Reus són els primers a incorporar-se a aquesta la plataforma de supermercat 100% en línia. Ulabox compta amb una forta presència al territori català, especialment a Barcelona, i ja va realitzar una prova pilot de venda de productes en línia amb el Mercat del Ninot de Barcelona. La prova va obtenir resultats exitosos.  

Ulabox garanteix la venda de productes frescos i molt variats

A través de l'aplicació mòbil del supermercat online, els clients podran accedir a l'apartat dels Mercats de Reus, on fins a 17 parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet oferiran els seus productes frescos que també venen a la seva parada. Hi seran representades parades de tots els sectors per recrear l'experiència de la compra al mercat des de casa: fruita i verdura, peix i marisc, pesca salada i llegums, carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, menuts, pollastreria, menjar precuinat i elaborats, etc. 

Amb aquest acord, es garanteix que els productes frescos i de qualitat de les parades dels Mercats arribin més enllà de la seva àrea d'influència. El projecte preveu arribar de manera gradual a qualsevol punt del Camp de Tarragona, pensant sobretot amb un tipus de client que ja compra a través d'Internet i que no té temps d'anar al mercat. 

Expectatives de creixement

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, afirma que «l’acord dels Mercats de Reus amb Ulabox és una garantia d’èxit, un model que ja funciona a Barcelona que ara s’adapta a Reus i al Camp de Tarragona. Amb aquesta digitalització dels Mercats s’obren moltes portes que ens permetran encarar els reptes de futur amb una base més sòlida. Un cop en marxa la venda online, hem d’adoptar altres decisions importants amb el màxim consens possible com l’ampliació dels horaris i la incorporació de noves activitats».

Segons Jaume Gomà, CEO i co-fundador d’Ulabox, «estem orgullosos de, gràcies a la nostra solució completa tecnològica i logística, haver trobat la manera d’oferir als nostres clients el millor servei entregant-los els productes frescos de mercat de forma immediata i de poder replicar-ho a diverses parts del territori. Com a fill del Camp de Tarragona (nascut a la Riba, Alt Camp), em fa especial il·lusió començar aquí l’expansió d’aquest model de negoci que reforça el comerç local i de proximitat».

Fa just un mes, la Generalitat de Catalunya va concedir un préstec d'1 milió d'euros a Ulabox per accelerar la digitalització del comerç local. Ulabox és una empresa amb una trajectòria de 9 anys i, amb la incorporació de les parades dels Mercats de Reus, preveu que la xifra de facturació al Camp de Tarragona creixi considerablement a partir del primer trimestre de 2020, amb la garantia d'oferir productes frescos i millorar notablement el servei de repartiment en aquestes comarques. 

"🔴 Ciutadans Reus afirma que els pressupostos municipals «contenen errors de càlcul»" "🎂El Taller Baix Camp, 4⃣0⃣ anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual"