Més de 1.300 persones visiten l'exposició 'Miró & Art' al Castell del Cambrer de Reus

L'obra 'Invisible Brossa' de Claire James-Dupain serà la imatge de l'ampolla Vermut Reserva – Edició Limitada 2018
L'alcalde i Carles Prats, de Vermuts Miró, amb el conveni de col·laboració per l'exposició Miró & Art | Ajuntament de Reus

 

L’exposició ‘Miró & Art’ ha estat la primera mostra que ha ocupat les instal·lacions de la reoberta sala del Castell de Cambrer. Organitzada pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya i Vermuts Miró, ha atret l’atenció de més de 1.300 persones, entre el 18 d’octubre i l’1 de desembre, que ha estat obert al públic. A més, també s’ha descobert la imatge que il·lustrarà l’etiqueta de l’ampolla Vermut Reserva – Edició Limitada 2018. Aquesta mostra ha format part del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i Vermuts Miró.

 

Èxit de participació en l’exposició ‘Miró & Art’

En la ‘Miró & Art’ hi ha hagut exposades un total de 47 obres d’art, de diversos formats. Un total de 47 obres pictòriques amb tècniques com l’aquarel·la, dibuixos, collages, fotografies o creacions digitals han estat presentades per 47 artistes d’un total de 23 galeries catalanes. Tots ells estaven cridats a concurs per escollir la imatge que il·lustra l’etiqueta de l’ampolla Vermut Reserva – Edició Limitada 2018.

 

Des del 18 d’octubre fins a l’1 de desembre, un total de 1.367 persones són les que han anat fins a les instal·lacions de la sala del Castell del Cambrer per visitar l’exposició ‘Miró & Art’.

 

'Invisible Brossa' ha estat l’obra guanyadora del concurs

L’artista Claire James-Dupain ha estat la guanyadora del concurs per posar la seva imatge a l’etiqueta de l’Ampolla Vermut Reserva – Edició Limitada 2018. L’obra porta per nom 'Invisible Brossa' i ha estat escollida en ser valorada com conjumina amb gran eficàcia visual l’esperit màgic, enginyós i de sorpresa de Joan Brossa amb la celebració festiva i lúdica del vermut. A més, l’obra original es va poder veure acompanyada de la seva adaptació per ser la imatge de l’etiqueta de l’ampolla de Vermut Miró.

 

El Castell del Cambrer s'estrena com a centre cultural amb l'exposició «Miró & Art» | Ajuntament de Reus

 

El Castell del Cambrer acollirà l’exposició ‘Art, vi i territori’

A partir des d’aquest dimarts, 11 de desembre, el Centre Cultural el Castell del Cambrer acollirà una nova exposició organitzada pel Celler Clos Galena i la Galeria d’Art Anquin’s i la col·laboració de l’institut Municipal Reus Cultura de l’Ajuntament.

 

A l’exposició, que porta per nom ‘Art, vi i territori’, es podran veure caixes de vi pintades i caixes serigrafiades. En la col·lecció, hi haurà una obra de Didier Lourenço titulada 'Coia', realitzada l’any 2017 amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana. Durant la inauguració de l’exposició, a les 19.30 hores, se servirà el vi ‘Secrets de Mar’ amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018.

 

La mostra es podrà visitar fins al dia 22 de desembre. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres de les 17 a les 20 hores i els dissabtes de les 10 a les 14 hores, al matí, i de 17 a 20 hores a la tarda.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris