NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

Un miler de reusencs escollits per integrar les meses de les eleccions generals

S'han sortejat 1.080 càrrecs dels quals 360 seran titulars i 720 suplents
Les persones escollides hauran d'estar tot el dia a les meses electorals de Reus | Laia Solanellas

 

L'Ajuntament de Reus, avui 1 d'abril ha realitzat el sorteig dels integrants de les meses electorals a Reus per les Eleccions Generals del pròxim 28 d'abril. Els càrrecs s'han sortejat de manera telemàtica en sessió plenària, i s'han atorgat 1080 persones responsables per estar a les meses electorals.

 

Escollits els representants de les meses de Reus

A les nou del matí, l'Ajuntament de Reus ha fet el sorteig de les persones que hauran d'estar a les meses electorals el pròxim 28 d'abril. Un total de 1080 reusencs i reusenques, que estan censats a Reus, han estat escollits per cobrir els càrrecs de presidència, primer vocal, segon vocal, i primer i segon suplent de cada càrrec. D'aquestes persones, 360 seran titulars i 720 suplents. 

 

360 reusencs i reusenques seran titulars i 720 en situació de suplencia | Laia Solanellas

 

El sorteig s'ha fet de manera informàtica, mitjançant un sistema que escull aleatòriament un número entre tots els censats. Aquest número representa el lloc de la llista que ocupa la persona en el cens electoral, i que per tant ha d'assistir a la mesa en les eleccions.

 

1080 reusencs a les meses electorals

Ara, les 1080 persones censades a Reus que han estat escollides per cobrir les Eleccions Generals a la capital del Baix Camp, seran notificades de manera presencial al lloc on estan empadronades. Una persona responsable dels cossos de seguretat de Reus, comunicarà al reusenc o reusenca que ha d'estar present a les escoles electorals.

 

El sorteig dels integrants de les meses electorals s'ha fet de manera telemàtica | Laia Solanellas

 

A Reus, per les Eleccions Generals hi ha 71.092 persones inscrites al cens que poden optar a un càrrec en la mesa electoral. D'altra banda, a la capital del Baix Camp hi ha 120 meses en les diferents escoles electorals de la ciutat.

 

Consulta el cens electoral per les generals

D'altra banda, totes aquelles persones que vulguin consultar la inscripció en el cens electoral per les eleccions generals del 28 d'abril, ho poden fer mitjançant el següent enllaç.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris