Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Millores en les xarxes d'abastament d'aigua a diversos barris de Reus

Al barri Fortuny, Immaculada, dels Poetes i Montserrat es remodelaran els serveis sanejament i d'abastament d’aigua
Inici de les obres al carrer Guipúscoa, del barri Fortuny | Cedida

 

Les xarxes de sanejament i d'abastament d'aigua dels barris Montserrat, Immaculada, Fortuny i els Poetes de Reus, tenen previst rebre una millora entre aquesta setmana i la que ve. Amb un pressupost total de les obres de 194.049,16 euros, l'empresa municipal d'Aigües de Reus s'encarregarà íntegrament de portar a cap aquestes obres de remodelació. Les obres de millora no suposen cap càrrec econòmic pels veïns i produeixin un benefici del dia a dia pel veïnat de cada barri.

 

Barri Montserrat

Al barri Montserrat es portarà a cap una reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Sierra Nevada, ja que les canonades d'aigua actuals presenten un estat precari amb risc d'avaries. Es preveu que les obres tindran una durada aproximada de dues setmanes, i compten amb un pressupost de 45.502,82 euros.

 

Inici de les obres al carrer Guipúscoa, del barri Fortuny | Cedida

 

 

Barri de la Immaculada

D'altra banda, al barri de la Immaculada les obres es realitzaran al carrer del Pont, concretament entre els números 33 i 36 del carrer. En aquest cas es remodelarà la xarxa d'abastament i sanejament d'aigua amb la remodelació de les canonades. La canonada s'ha quedat obsoleta després de tots els anys de funcionament i per ant, el seu estat és deficient. També es preveu que les obres durin unes dues setmanes, i s'ha previst un pressupost de 30.635,01 euros.

 

Barri dels Poetes

Pel que fa al barri dels Poetes s'ha previst que les obres durin tres setmanes i se centraran en el carrer de Campoamor i el camí de l'Aleixar. En aquests carrers se substituiran les canonades d'aigua antigues que presenten indicis de risc d'avaries. La intervenció en aquest barri s'ha pressupostat amb 26.797,93 euros.

 

Inici de les obres al carrer Guipúscoa, del barri Fortuny | Cedida

 

Barri Fortuny

Finalment, el darrer barri on es millorarà la xarxa d'abastament és el Fortuny. Concretament, es realitzaran les obres al carrer Guipúscoa i Antiquaris. En aquesta zona se substituirà l'actual xarxa de formigó, ja que presenta greus indicis de degradació pel pas dels anys. Donada la complicació de les obres, es preveu que la intervenció duri aproximadament un mes, i el pressupost destinat és de 46.925,92 euros pel carrer Guipúscoa i 47.187,48 euros pel carrer Antiquaris.

Comentaris