Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La campanya ‘Més Moda’ omple de tendències La Fira Centre Comercial de Reus

Segona quinzena de setembre plena d’activitats: desfilades, ‘influencers’, projeccions de pel·lícules i ‘Master Class’.
'Més Moda' a La Fira Centre Comercial de Reus | Tarragona Digital

 

La segona quinzena de setembre arriba a La Fira Centre Comercial de Reus plena d’activitats relacionades amb el món de la moda. El pròxim dia 15 començarà la campanya ‘Més Moda’ i s’estendrà fins al 27 de setembre amb moltes activitats destinades a tots els que vulguin gaudir de les últimes tendències en moda i bellesa.

 

Per una banda, entre el 15 i el 22 de setembre a la Fira Centre Comercial es trobaran els ‘Beauty Stands’, uns espais de bellesa on els clients es podran apropar perquè una «assessora» de moda els ajudi amb qualsevol dubte que tinguin sobre moda, manicura, capil·lar i maquillatge. 

 

D’una altra, els dies 15, 21 i 22 de setembre es durà a terme el càsting ‘Be the next Super Model’ en el set instal·lat per l’ocasió, on tots els joves que vulguin convertir-se en models podran participar durant aquests dies i amb la col·laboració de la prestigiosa revista ‘Cosmopolitan’.

 

A més, dissabte 22 de setembre es realitzarà una passarel·la de moda on desfilaran tots els aspirants. Finalment, només dos d’ells seran escollits guanyadors i tindran l'oportunitat de formar part del ‘Roaster de New Face’ de l'agència View Management, juntament amb un premi de 50 euros, que s’hauran de gastar en compres a les botigues de La Fira Centre Comercial.

 

La Fira Centre Comercial Reus | Tarragona Digital

 

‘Master Class’ a les sales de cinema

Les activitats no s’acaben aquí, ja que la campanya ‘Més Moda’ té moltes més novetats. Com les tres ‘Master Class’ organitzades per l’escola de moda Olivia Garzón i que es duran a terme a les sales dels cinemes Axion, situats a la segona planta de La Fira Centre Comercial. Els assistents a aquestes classes, que es faran els dies 24, 25 i 27 de setembre, rebran assessorament sobre diversos temes relacionats amb les últimes tendències i la imatge.

 

I durant els dies 17, 18, 20, 24 i 25  d’aquest mes, a les sales dels cinemes Axion, també es projectaran diferents pel·lícules molt populars que estan relacionades directament amb el món de la moda.

 

Gràcies a la campanya ‘Més Moda’, La Fira Centre Comercial de Reus, que és gestionat per la companyia Merlin Properties, es reafirma en la seva aposta per apropar als seus clients totes les últimes tendències del mercat relacionades amb la moda, els complements, la perfumeria, el calçat, fins i tot, amb els objectes de la llar, els esports i les noves tecnologies. A més a més de tota l’àmplia oferta en oci i restauració que ofereix a les seves instal·lacions.

Comentaris