Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Un home mor d'una aturada cardíaca després d'intervenir en una baralla a Reus

La víctima, de 49 anys, va perdre la vida després d'intentar separar dues noies que s'estaven barallant al barri de la Pastoreta
Diverses dotacions del SEM van acudir a la plaça de la Sardana, a Reus | Twitter / @reusensis

 

 

A primera hora de la tarda d’ahir diumenge, 11 de novembre, un home de 49 anys va morir a la ciutat de Reus. Segons els Mossos d’Esquadra, que han confirmat el cas, la víctima va patir una aturada cardíaca a la plaça de la Sardana, al barri de la Pastoreta, mentre intentava separar dues noies que s’estaven barallant.

 

Segons testimonis, es tractava d'una baralla entre prostitutes

Alguns testimonis van explicar als agents dels Mossos que es tractaria d’una baralla entre prostitutes i que l’home, aparentment, seria un proxeneta. Tot i això, avui aquesta versió no ha pogut ser contrastada per la policia.

 

L'ARRO i el SEM es desplacen al barri de la Pastoreta

Ahir diumenge, a causa de l’incident, es va haver de desplegar l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i al lloc dels fets també hi van acudir diverses dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després d’intentar reanimar-lo a la mateixa plaça, l’home va ser traslladat cap a l’Hospital Sant Joan de Reus on, aparentment, ja hi arribaria mort.

 

La policia catalana va investigar els fets, tot i que no es va poder aclarir el motiu de la baralla. En tractar-se d’una mort per causes naturals, els Mossos d’Esquadra no han seguit indagant i donen el cas per tancat.

 

Un home agredeix un altre amb un matxet a Reus

Aquest no ha estat l'únic episodi de violència durant el cap de setmana al barri de la Pastoreta de Rues. Al vespre del passat dissabte, 10 de novembre, un home va resultar ferit després de veure's involucrat en una baralla amb un altre home, precisament, a la plaça de la Pastoreta, a tocar del passeig Prim.

 

Segons els Mossos, els dos implicats s'estaven barallant «per temes sentimentals» quan un dels homes va treure un matxet, amb la voluntat d'agredir l'altre. En rebre l'avís, una dotació de la policia catalana va acudir al lloc dels fets i va poder separar-los.

 

Els Mossos d'Esquadra, finalment, van detenir un dels homes, de 36 anys, que havia tallat l'altre amb el matxet. L'home agredit, per la seva part, va ser traslladat al Centre d'Atenció Primària, on va ser atès per una ferida oberta a la mà i que va necessitar punts de sutura.

Comentaris