Un nen de cinc anys, ferit greu en caure d'un balcó a Reus

El menut està ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i és el segon nen que cau des d'un pis en els darrers dies
Urgències de l'Hospital Joan XXIII. | Tarragona Digital

 

Segona caiguda d'un nen des d'un pis en els últims dies. En aquesta ocasió, un nen de cinc anys va caure des del balcó de casa seva a Reus, concretament a l'avinguda dels Països Catalans. El petit es va precipitar des del segon pis el dissabte passat, dia 28 de juliol, al migdia.
 
El nen va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un pronòstic greu. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una ambulància bàsica del SEM i una altra de medicalitzada. Segons informació del Diari de Tarragona, el menor va ingressar a la Unitat de Cures Intensives pediàtriques de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va coincidir amb el nen tarragoní que es recuperava de les ferides que li va provocar la caiguda des d'un pis de Campclar, a Tarragona.
 

La segona caiguda d'un nen des d'un balcó en els últims deu dies

És la segona caiguda d'un nen en els últims deu dies. Un nen de quatre anys va caure d'un edifici del barri de Campclar, a Tarragona. El menor va ser ingressat immediatament a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El seu estat, com l'altre menut, era greu encara que la seva vida no corria cap perill. 
 
El nen també va caure des d'un segon pis i va patir diverses fractures a conseqüència del cop. En primera instància, el ferit va ser atès al cap de Torreforta, tot i que en veure la gravetat de les ferides, va ser traslladat en ambulància del SEM fins a l'Hospital Joan XXIII, on ara està l'altre nen també. 
 
El nen de quatre anys, que va ser derivat a la Unitat de Cures Intensives, està estable malgrat la gravetat de les ferides que va patir derivat de la caiguda des d'un segon pis al barri de Campclar, a Tarragona, on resideix amb la seva família. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris