Els nens, els grans protagonistes d'un Nadal solidari a La Fira Centre Comercial

Tots els caps de setmana d'aquest Nadal s'organitzen tallers solidaris en col·laboració amb l'ONG Pallapupas
Els nens, els grans protagonistes d'un Nadal solidari a La Fira Centre Comercial | cedida

 

Durant aquestes festes nadalenques, La Fira Centre Comercial ha preparat una bona dosi d'activitats i propostes on els nens són els principals protagonistes; unes activitats que no han volgut deixar de banda el vessant més solidari del Nadal.

 

D'aquesta manera, cada divendres i dissabte, així com els diumenges d'obertura (16 i 23 de desembre), entre les sis de la tarda i les vuit del vespre, les nens i nens que ho desitgin podran participar dels tallers solidaris que La Fira organitza juntament amb l'ONG Pallapupas. Els infants dibuixaran somriures, i per cada somriure dibuixat, el centre comercial donarà un euro a aquesta entitat que dóna suport i diverteix als menuts que es troben hospitalitzats.

 

Els nens, els grans protagonistes d'un Nadal solidari a La Fira Centre Comercial | cedida

 

Story Time - Crhistmas

D'altra banda, aquest dissabte 22 de desembre al migdia, de dotze a una, la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial acollirà una proposta diferent, on els més petits tindran la possibilitat d'escoltar, cantar i viure en directe un conte de Nadal en anglès: l'Story Time - Crhistmas. El centre comercial col·labora amb l'escola infantil d'anglès La Martina - Kids&Us, en un acte més de la campanya 'Més Nadal'.

 

La música és la protagonista d'aquestes festes de Nadal, on petits i grans podran gaudir de tota mena d'espectacles, tallers i activitats. Destaquen especialment les actuacions del Vocal Quartet, els concerts de l'Associació de Concerts de Reus, els tallers musicals de la mà del llegendari Mozart; o l'espai cognitiu 'Els Colors de la Música', on es diluiran les fronteres entre so i color, en un espectacle audiovisual on poder escoltar els colors i veure la música.

 

A més a més, el centre comercial també acollirà la visita d'un Patge Reial que recollirà els desitjos dels més petits, i serà la seu de la cursa de Sant Silvestre d'aquest 2018.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris