Busquen una noia de 15 anys que vivia a Reus desapareguda a Granada

La noia estava interna en un centre de menors de Granada després d'escapar-se de casa seva a Reus
Busquen la Bárbara Butier, una adolescent desapareguda a Granada que vivia a Reus. | Twitter @QSDglobal

 

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil busquen des del dia 15 d'agost Bárbara Butier Ramos, una adolescent de 15 anys desapareguda a Granada. La noia va desaparèixer del centre de protecció de menors del barri d'Albaicín de la ciutat de Granada, en el qual estava interna després que la seva mare denunciés que s'havia escapat de casa seva, a Reus. 

 

Ja s'havia escapat de casa seva, a Reus, i va ser trobada a Granada

Els seus familiars han informat que la mare de la noia va presentar una denúncia després que la nena desaparegués en fugir del seu domicili a Reus. La menor va ser trobada a Granada, així que va ser internada a un centre de menors de la ciutat, del qual ara s'ha escapat. Un dels educadors del centre de menors d'Albaicín va interposar la denúncia de la desaparició de la Bárbara el passat 16 d'agost a les dependències de la Policia Nacional de Granada. 

 

Tant la Guàrdia Civil com la Policia Local de Granada han demanat a través de les xarxes socials la col·laboració ciutadana per tal de trobar aquesta adolescent de 15 anys. Els cossos policials van difondre el missatge que va escriure la Fundació Europea per les Persones Desaparegudes, en el qual es detalla que la Bárbara fa uns 1,70 metres d'estatura, és de complexió prima, té els cabells castanys i els ulls marrons. A més, la menor porta un tatuatge al braç amb un dibuix de tres coloms i també els noms «Noelia» i «Domingo». 

 

 

La policia demana que si els ciutadans tenen qualsevol dada que pugui ajudar en la recerca de la Bárbara, es comuniquin amb la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la fundació, o el Telèfon del Menor Desaparegut 116000. També s'ha posat a disposició el número 744 461 932. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris