NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Notes reclamant civisme a les caques de gos del barri Jardins de Reus

La imatge es va poder veure fa uns dies en aquesta zona de la ciutat
La imatge d'una de les notes aparegudes en un dels excrements de gos en aquest barri de Reus. | Cedida

 

La lluita contra els propietaris de gossos que no recullen els excrements que les seves mascotes fan a la via pública és, veritablement, un mal endèmic que afecta tots els pobles i ciutats de Tarragona i arreu. Però al barri Jardins de la ciutat de Reus, algun veí ha decidit posar fil a l'agulla. Aquest divendres, 21 de desembre, a les zones enjardinades d'aquesta àrea de la ciutat, que consta de cinc illes d'edificis, es van poder veure notes clavades als excrements de gossos reclamant civisme.

 

Una nota clavada als excrements dels gossos

«Busco el meu amo, és un porc acompanyat d'un gos preciós», diu una de les notes que es van poder veure, tal com mostra la fotografia. L'objectiu de la persona —o el grup— que va dur a terme aquesta acció és obvi: deixar en evidència aquells veïns del barri Jardins de Reus que, tot i les múltiples crides que es fan arreu per recollir les caques dels gossos, segueixen sense fer-ho.

 

Ara, però, caldrà veure quin efecte tenen aquestes notes que busquen que els amos de gossos més incívics deixin de ser-ho i, al cap i a la fi, si el barri Jardins de Reus nota un efecte positiu pel que fa a aquesta mostra d'incivisme a la seva zona.

 

El barri Jardins de Reus, en lluita contra l'incivisme

Aquesta no és la primera ocasió en què els veïns del barri Jardins de la ciutat de Reus alcen la seva veu contra les mostres de deixadesa i incivisme en aquesta zona de la capital del Baix Camp. En un reportatge publicat ara fa uns dies a TarragonaDigital.com, alguns veïns d'aquesta àrea residencial posaven de manifest la deixadesa detectada en alguns aspectes pel que fa a l'estat del barri.

 

Així doncs, la presidenta de l'Associació de Veïns del barri Jardins de Reus, Amaia Magallanes, expressava que cal «més cura per als arbres» que hi ha en aquesta zona residencial, consolidada des de fa poc més de deu anys. També reclamava un augment de la la vigilància policial i una millora de la prestació en el servei de neteja.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris