Reus i la Fundació Cruyff fomentaran l'esport amb un nou camp de futbol

La nova zona esportiva per a joves se situarà al parc del barri Mas Iglesias i durà el nom del reusenc futbolista, Sergi Roberto
Membres del consistori reusenc i representants de la Fundació Cruyff a la presentació del nou camp de futbol | Ajuntament de Reus

 

L'Ajuntament de Reus i la Fundació Cruyff, han firmat un conveni de col·laboració per fomentar l'esport al carrer a la ciutat. Aquest conveni es basarà en la construcció d'un nou camp de futbol destinat als joves al parc de Mas Iglesias. El camp de futbol portarà el nom d'un dels actuals jugadors del primer equip del FC Barcelona i nascut a Reus, Sergi Roberto. Amb aquesta col·laboració des del consistori reusenc i la fundació, volen fomentar l'esport especialment el futbol de carrer.

El nou camp de futbol se situarà al parc de Mas Iglesias de Reus | Ajuntament de Reus

 

Un nou camp de futbol de la mà de la Fundació Cruyff

Avui, dimarts 29 de gener, la Fundació Cruyff i l'Ajuntament de Reus, amb la presència de l'alcalde Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el subdirector de la Fundació Cruyff, Sander Ware, han signat un conveni de col·laboració que dotarà a la ciutat d'un nou camp de futbol. Aquest camp es construirà per donar un espai a aquells joves que juguen a futbol al carrer, amb l'objectiu de fomentar aquest esport en un espai segur a la zona del Mas Iglesies.

Foment de l'esport al carrer a Reus

La Fundació Cruyff i el consistori reusenc aportaran un equipament esportiu al barri Mas Iglesias. Aquest projecte s'endinsa en els «Cruyff Courts», una inicativa solidaria que es basa en la creació de zones esportives a diferents punts de Catalunya. Reus ja disposa d'un espai d'aquestes característiques a l'estació d'autobusos, i ara es realitzarà un altre al parc de Mas Iglesias.

Zona ajardinada de Mas Iglesias a Reus | Miguel Cabrerizo
 

 

Una zona de joc segur al Mas Iglesias

La Fundació Cruyff va ser fundada per l'exfutbolista del FC Barcelona, Johan Cruyff i serà l'encarregada de construir aquest camp de futbol a Reus. Els «Cruyff Courts» són àrees on poder jugar a futbol a l'aire lliure i de manera segura, per potenciar l'esport juvenil. El camp de futbol serà de característiques semblants al que se situa a l'estació de busos de Reus.

"El concurs de Reus que reuneix el millor talent dels ballarins de la regió de Tarragona" "ATENCIÓ: S'incendia un cotxe en una nau a Reus"