NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

L'hamburgueseria Goiko Grill s'instal·larà a La Fira Centre Comercial

El pròxim mes d'octubre La Fira comptarà amb un nou establiment de restauració
La Fira Centre Comercial | Cedida

 

Un nou restaurant obrirà les seves portes a la Fira Centre Comercial el pròxim mes d'octubre, es tracta del popular Goiko Grill, una cadena de restauració que actualment compta amb més de 45 locals arreu de l'estat espanyol i que està en plena expansió del mercat a escala estatal. Aquest establiment se situarà a la segona planta del centre comercial i oferirà als seus clients una carta d'hamburgueses gurmet de qualitat.

 

Productes de qualitat i estatals

La cadena d'hamburgueses treballa amb productes estatals de primera qualitat, amb una carta d'influència espanyola i veneçolana. Aposten per un producte el més natural possible per poder guardar el gust més original de la matèria, per tant, els clients que assisteixin a Goiko Grill es trobaran amb aliments que no han rebut cap tractament innecessari. El projecte va començar l'any 2013 quan un metge d'origen veneçolà va decidir obrir una hamburgueseria a Madrid, on volia oferir als seus comensals productes de primera qualitat i d'origen nacional i potenciar així el producte local. El negoci va iniciar-se favorablement i poc després ja va poder obrir altres establiments a diferents indrets de l'Estat arribant a Catalunya, on actualment disposa de sis Goiko Grill.

 

Els clients que assisteixin al nou restaurant de la Fira Centre Comercial, trobaran tot tipus d'hamburgueses acompanyades de patates artesanes i de sales elaborades tradicionalment a partir de les receptes originals. A banda de les hamburgueses, també tenen a la disponibilitat del consumidor altres plats com amanides amb un condiment especial marca de la casa, o els 'bowls', que estan formats per grans amanides amb tot tipus de complements. A més, les persones intolerants al gluten tenen a la seva disposició pa sense gluten per les hamburgueses.

 

Un personal de «qualitat, eficiència i bon rotllo»

Goiko Grill està format per més de 800 col·laboradors i busca un personal que vulgui formar part d'una gran família, disposat a desenvolupar-se en un espai de «qualitat, eficiència i bon rotllo», com afirma a la seva pàgina web. També cerquen que s'ofereixi «un servei amable, atent i familiar al client». Les persones interessades a treballar a la reconeguda hamburgueseria que obrirà en el pròxim més d'octubre a la Fira, ho podrà fer mitjançant una sol·licitud laboral a la seva pàgina web

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris