Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una altra botiga abandona el centre de Reus i contempla l'opció d'anar a La Fira

La sabateria Yellow Shop està liquidant el gènere i podria anar a La Fira o al Parc Central
La botiga Yellow Shop situada al carrer Monterols | Laia Riba

 

Una nova botiga diu adéu a La Fira Centre Comercial de Reus, en aquest cas ha estat 'Bob – Hair Stores'. Aquest establiment es dedicava a la venda al detall de productes professionals per al cabell. D'altra banda, la botiga de sabates Yellow Shop, al carrer Monterols, està en procés de liquidació i contempla la idea de traslladar-se a La Fira.

 

Yellow Shop podria anar a La Fira Reus

La companyia de botigues de sabates Yellow Shop, situada al carrer Monterols de Reus, contempla la idea de traslladar-se al centre comercial reusenc i es troba en procés de liquidar tot el seu gènere. Són moltes les botigues, sobretot de roba, que ara fa tres anys van decidir fer aquest pas per establir-se a La Fira. El personal que treballa a la botiga de sabates, confirma que també s'està contemplant l'opció de traslladar-se al Parc Central, a Tarragona.

 

L'espai que ha deixat una botiga al Centre Comercial La Fira | Laia Riba

 

La Fira perd una botiga de roba

La botiga de productes pel cabell no és l'única que ha deixat la seva activitat al Centre Comercial La Fira, recentment també va tancar una botiga de roba que se situava a la planta primera del centre comercial. La botiga 'Sweet&Cool' és la que ha tancat, aquesta quan va ser inaugurada hi va assistir a l'acte la influencer Dulceida. Encara que diverses botigues marxen, La Fira Reus va obrir un nou restaurant d'hamburgueses gurmet la darrera setmana. En els tres anys d'activitat del Centre Comercial La Fira, hi ha establiments que s'han anat consolidant a les instal·lacions, però també hi ha que han abandonat el vaixell.

 

La botiga Yellow Shop no només es dedica a la venda de sabates sinó que també inclou complements. A més, quan es va inaugurar la sabateria al centre de Reus, ara fa només un any, casualment també va assistir la bloguera Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida.

 

La botiga està liquidant el seu gènere pel trasllat. | Laia Riba

 

La botiga també podria anar al Parc Central de Tarragona 

Yellow Shop és una cadena de sabateria de la companyia Zacaris, especialitzada en la venda de sabates de marques. Aquesta empresa va néixer l'any 2013 en el si de la plataforma de venda en línia de calçat. El grup està desenvolupant la seva expansió a Espanya i, en aquest àmbit va obrir un establiment a Reus, fa un any. Ara ja abandona el carrer Monterols per obrir-se a nous espais.

 

Un altre local buit se sumarà al carrer Monterols, quan la sabateria deixi la seva activitat. Aquest ja serà el segon espai que quedarà buit després que la botiga de roba 'Pull&Bear' decidís marxar al Centre Comercial La Fira.

Comentaris