Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

Pellicer inaugura la nova decoració mural del Marfull i Mas Pintat

L'alcalde de Reus inaugurarà la nova decoració en l'acte previ a la presentació al curs 2018-2019
Mas Pintat de Reus, en una fotografia d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

En el marc de la inauguració del curs 2018-2019 de l'espai familiar Mas Pintat, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, presentarà aquest dimecres, 10 d'octubre, a un quart de sis de la tarda, la nova decoració mural que s'ha realitzat aquest estiu a la façana de l'edifici de Mas Pintat i a la de l'Escola Bressol Municipal El Marfull.

 

Els dissenys de la nova decoració segueixen el mateix estil de pintura que es van realitzar en la restauració de Mas Pintat, tot donant una continuïtat estètica i major visibilitat als edificis; amb la voluntat que cridin l'atenció i donin una idea dels serveis que hi tenen cabuda a l'interior.

 

Situat a la confluència entre el carrer Abat Escarré i la plaça de l'Abat Oliba, l'edifici de Mas Pintat està catalogat com a part dels edificis protegits dins el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic, Historicoartístic i Natural de Reus. El mas és una de les poques cases de camp pròpies del segle XVIII que s'han conservat dins el medi urbà de Reus, arran de l'aprovació del Pla Especial de l'Hort del Ros.

 

Immediatament després de la presentació dels murals, a dos quarts de sis de la tarda, Carles Ventura farà la conferència inaugural del curs 2018-2019 de Mas Pintat, en què parlarà de 'Les cinc frases 'bomba' dels adolescents que ens fan explotar'.

 

Tot plegat una jornada per donar la benvinguda a les mares, pares, nenes i nens que un any més formaran part d'aquest equipament municipal a través de nombroses de propostes per aprendre i gaudir en família.

 

Nova programació d'activitats familiars

Mas Pintat acull un any més nombroses propostes perquè pares i mares comparteixin amb els més petits de la casa. D'aquesta manera, s'oferiran tota mena d'activitats i tallers conjunts dividits segons les edats de les filles i fills.

 

La nova programació inclou tallers setmanals i activitats gratuïtes dels programes «Família i ciutat, educació compartida», «Avis i néts, compartint moments» i l'espai «Assessora't». Una petita mostra de les nombroses d'activitats que s'oferiran al llarg del curs.

 

Imatge d'un dels espais familiars de Mas Pintat | CEDIDA

 

Comentaris