Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Nova il·luminació a la façana del Gaudí Centre Reus

Aquest dimecres s'ha donat a conèixer la nova llum de l'edifici
El Gaudí Centre Reus amb la nova il·luminació | Jordi Olària

 

 

El Gaudí Centre de Reus ha rebut una rentada de cara, i ara disposa d'una nova il·luminació a la façana de l'edifici, Avui, 14 de novembre, s'ha donat a conèixer el nou sistema lumínic en una presentació on han assistit la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caellas, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. La façana ara disposa d'un nou sistema d'enlluernat led, així com una renovació de la instal·lació original.

 

El Gaudí Centre Reus disposa de nova il·luminació

La façana que il·lumina la plaça del Mercadal de l'edifici del Gaudí Centre Reus, es va instal·lar l'any 2007 i fins ara no havia rebut cap modificació. Amb aquest nou enllumenat el panell lluminós guanyarà en qualitat d'il·luminació, oferint una gamma cromàtica més àmplia que la que hi havia abans, tan pel que fa als colors, com d'intensitat i freqüència del canvi de tonalitats. Aquest servei permetrà a l'edifici del Gaudi Centre Reus, utilitzar el color que s'identifiqui per dates especials, com el dia mundial contra el càncer.

 

El Gaudi Centre Reus de nit. | Jordi Olària

 

Una rentada de cara per l'oficina de turisme

Aprofitant el canvi de l'enllumenat de l'edifici, també s'han dut a terme diverses tasques de manteniment i millora general d'altres elements de la façana. S'han substituït els vinils amb la signatura de Gaudí per uns de nous, ja que els anteriors presentaven un estat de deteriorament. El nou enllumenat es podrà apreciar cada dia des que es fa fosc fins a les dotze de la nit, i podrà allargar el seu horari habitual en dates assenyalades. A més, s'adaptarà als horaris de llum natural d'hivern i d'estiu.

 

Arriba l'encesa dels llums de Nadal

En aquesta mateixa línia, la setmana que ve es procedirà a fer l'encesa de llums de Nadal pel centre de Reus. El 23 de novembre s'encendran les llums nadalenques, així com els motius decoratius de Nadal pels carrers cèntrics del municipi. L'enllumenat ornamental de Nadal es realitzarà places del Mercadal, de Prim i de la Llibertat de Reus. A més, s'implantarà un arbre de Nadal al centre de la plaça del Mercadal de més de 10 metres d'alçada, i de diferents objectes d'il·luminació per diversos barris de la ciutat.

Comentaris