NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Nova oferta de cursos i serveis en el 30è aniversari de Mas Carandell

L'ens oferirà més de 239 cursos, i diversos serveis d'orientació professional, intermediació laboral i desenvolupament local
Imatge d'arxiu del Mas Carandell. | Cedida.

 

 

Mas Carandell celebra aquest octubre el seu 30è aniversari, i per commemorar-ho el servei de Comunicació de l'entitat ha creat una marca distintiva que s'incorporarà a tots els materials de difusió; de la mateixa manera i, per tercer any consecutiu, els nois i noies de la Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual, han creat la imatge de la campanya i han editat un nou espot, que aniran presidits per l'eslògan 'Crea el teu futur amb Mas Carandell'.

 

En el mateix context de commemoració, Mas Carandell recupera, anys després, la publicació del catàleg de cursos i serveis 'Informa't', que sortirà durant aquest mes en la seva 39a edició amb una línia renovada i es distribuirà per diferents punts de la ciutat.

 

239 cursos i diverses propostes d'orientació, intermediació i desenvolupament

Mas Carandell oferirà enguany 239 cursos i diverses propostes d'orientació professional, intermediació laboral i desenvolupament local. A més a més, alguns dels cursos tindran diverses edicions per fer front a l'alta demanda que se'n preveu.

 

L'oferta formativa es compon en un 59,8% de cursos per Internet, un 37,2% de caràcter presencial, i un 3% seran semipresencials; unes proporcions similars a les dels darrers anys en què la demanda de cursos a distància pren any rere any més rellevància.

 

En aquest context, s'ofereixen opcions ben diverses dins de tots els àmbits professionals: Turisme i restauració, Sostenibilitat i medi ambient, Manteniment d'instal·lacions, Imatge personal, Innovació i desenvolupament, Informàtica i comunicació, Educació i formació, Gestió empresarial, Emprenedoria i ocupació, Desenvolupament personal i Recursos Humans, Comerç i màrqueting, Agroalimentari, i Administració i gestió.

 

La matrícula, o preinscripció en cas que el curs tingui uns requisits específics, ja és oberta a la pàgina web de Mas Carandell, i es pot fer presencialment a la secretaria del centre de dilluns a divendres entre nou del matí i dues del migdia; a l'octubre, l'horari s'ampliarà fins a les cinc de la tarda.

 

Per altra banda, Mas Carandell està en contacte amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, per tal de poder oferir, a partir del mes de desembre, projectes d'orientació, formació, ocupació i desenvolupament local.

 

Moment de la presentació de l'oferta formativa de Mas Carandell | cedida

 

 

Novetats en l'oferta formativa de Mas Carandell

 

Cursos Presencials:

— Administració i gestió: nous tallers intensius per posar-se al dia en matèria de sector públic: Llei de contractació pública, Llei de procediment administratiu, Nous reglament de protecció de dades, etc.

— Comerç i màrqueting: nous cursos de Neurocomunicació i neuromàrqueting, Back office comercial o Gestió de magatzems amb tècniques de picking, entre d'altres.

— Desenvolupament personal i Recursos Humans: és l'apartat que incorpora més novetats, i entre d'altres hi trobem cursos de Gestió i retenció de talent, Oratòria, Igualtat de gènere aplicada en l'àmbit laboral, Procés de reclutament i selecció a les PIME, Resiliència per superar adversitats; destaca per la seva banda, el curs de Prevenció de riscos laborals del sector del metall, ja que a finals del desembre del 2019 serà una formació obligatòria per als treballadors d'aquest sector.

— Educació i formació: la principal novetat és el curs sobre trastorns de l'espectre autista, TEA a l'aula, per afavorir la integració educativa d'alumnes amb autisme.

— Innovació i desenvolupament: nous tallers de curta durada per introduir-se amb tècniques com l'Elevator Pichm el Kick Off i Pensament creatiu o, entre d'altres, un curs d'introducció al Big Data.

— Social i sanitari: s'incorporen cursos de Suport vital bàsic, DEA i DEA: Renovació; així com el curs de Processos de dol.

— Idiomes: el nou curs d'iniciació a l'Holandès completa les propostes ja existents d'iniciació a l'Alemany, el Francès o el Rus.

— Cursos per a l'obtenció de carnets o acreditacions professionals: Operador de carretons, Operador de pont grua, Manipulació de productes fitosanitaris, Manipulació d'aliments; entre altres.

 

Cursos Semipresencials:

— Monitoratge: Que inclou cursos de Direcció de lleure, Monitor/a de lleure, Monitor/a de menjador i transport escolar, Coordinació de menjadors escolar i, com a novetat, el curs de Vetllador/a en escoles.

Anglès: De nivells B1 i B2, dissenyats segons el marc europeu i d'acord amb els nivells PET i First de Cambridge English Language Assessment.

 

Cursos a distància:

— Aula Virtual de Mas Carandell: 17 especialitats diferents en els àmbits d'Idiomes, Informàtica i Agroalimentària.

— Aula Mentor en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació professional: 126 cursos de diferents sectors professionals.

 

Altres serveis:

Borsa de treball en línia

— 'Programa 30 Plus': ofereix subvencions a les empreses per fer contractes laborals de 6 mesos a les persones participants del programa

Orientació professional

— 'Espai Activa': ofereix consultar ofertes de feina per internet amb el suport d'una orientadora laboral.

— 'ACTIC': punt per l'orientació i avaluació de competències digitals.

'Acredita't': ofereix orientació per certificar les competències professionals adquirides amb l'experiència laboral o titulacions no reglades

— Consultoria en formació i recursos humans per les empreses

 

 

Per a conèixer tota l'oferta formativa, fer el procés de preinscripció i matrícula, així com assabentar-se dels descomptes i promocions dels cursos de Mas Carandell visita la seva pàgina web.

 

Curs del Mas Carandell. | Cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris