Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus té una cita gastronòmica cada dijous amb la nova ruta «Tapa Reus»

La ruta s'iniciarà el pròxim 4 d'octubre amb la participació de 24 restaurants
Representants dels restaurants i organitzadors del «Tapa Reus» | Laia Riba

 

Els reusencs i reusenques a partir del 4 d'octubre tindran una cita cada dijous amb «Tapa Reus», una ruta gastronòmica de tapes gurmet que acompanyades d'una copa de cava o vi, pretenen omplir els carrers de Reus tots els dijous de l'any. Un total de 24 establiments participaran en aquesta proposta oferint les seves millors creacions per un preu de cinc euros.

 

«Tapa Reus» ha estat presentada aquest dijous 27 d'octubre, a les instal·lacions de Cal Masó amb la presència dels representants dels establiments participants; la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, la qual afirmava que aquesta proposta esdevindrà «una oferta comercial de qualitat» amb «una aposta de cuina de proximitat»; i els representants del Gremi d'Hostaleria, Albert Bagés, i el de l'empresa Gleva Estates, Carles Antonio.

 

La barra d'un establiment de Reus plena de pinxos. | Laia Solanellas

 

Tapes gurmet tots els dijous de l'any

 

Cada dijous de 20.30 hores a 23.00 hores els diferents establiments oferiran una tapa de qualitat un cop per setmana, que anirà acompanyada d'una copa de cava o vi proporcionada per Gleva Estates. Els comensals disposaran d'un fulletó anomenat «passaport» que el podran anar omplint amb el segell que els hi proporcioni el restaurant quan facin la tapa gurmet. Un cop omplerts els 24 espais del «passaport» els participants rebran gratuïtament, a l'últim restaurant que visitin, una ampolla de cava Parxet Brut Nature.

 

A més, els comensals podran presentar-se a un concurs enviant les dades personals a jcivit@glevaestates.com, on es sortejarà una invitació de tapa i copa per a dues persones en qualsevol dels restaurants participants.

 

Presentació del «Tapa Reus» a Cal Massó | Laia Riba

 

Una ruta per «contribuir a donar un impuls a l'hostaleria de la ciutat»

 

Aquesta ruta gastronòmica neix de la mà del nou Gremi d'Hostaleria de Reus per «contribuir a donar un impuls a l'hostaleria de la ciutat», com afirmava el seu representant Albert Bagés, a l'acte de presentació. Després d'un any i mig donant-li voltes a la proposta van decidir engegar-ho endavant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i Gleva Estates, que considera que aquesta iniciativa suposarà «una oferta de prestigi i qualitat per Reus», a més que permetrà «socialitzar a la gent de la ciutat».

 

El Gremi d'Hostaleria de Reus va veure la llum la setmana passada i actualment ja compta amb 30 restaurants adscrits. Tenen l'objectiu d'unir la restauració de la ciutat per crear projectes ambiciosos com «Tapa Reus», així com cursos gastronòmics, fires i altres activitats a la ciutat.

 

«Tapa Reus» a una vintena de restaurants 

 

Els 24 restaurants participants són: el Déu n'hi Dos, Les Taules del Giner, Color d'Olor de Poma, Tapes i Tapes, Més que Tapes, En la Espera te Esquino, L'Absis, Déu n'hi do, Capsa Gaudí, La Glorieta del Castell, Casa Coder, Xivarri Tasca reus, The Green Dog Cafe, Arties Restaurant, Kopp Too, Espai Prioral, El Cafè de Reus, Vermuts Rofes Rest., Museu del Vermut, La Giberga, La Piparra i el Cargol, Casa Alejandro, Rosa dels Vents i el Tàstum.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris