Reus tindrà una nova zona d'aparcament gratuït al barri Mas Vilanova

S'habilitaran 68 noves places davant de la plaça de l'Antic Velòdrom
El nou aparcament se situarà davant de la plaça del Velòdrom | Cedida

 

L'Ajuntament de Reus ha ampliat la zona d'estacionament de caràcter gratuït augmentant-la en 758 noves places d'estacionament. El passat mes de desembre, ja es va anunciar que s'adequarien tres zones d'aparcament gratuït que implicarien la creació de 350 places per a vehicles. Avui, dijous 28 de febrer, el consistori ha comunicat que amplia l'oferta i que la nova zona on es podrà aparcar de manera gratuïta se situarà a la plaça del Velòdrom.

 

El carrer de Falset, que comptarà amb un dels aparcaments gratuïts   | Jordi Olària Gras

 

Nova zona d'aparcament gratuït a Reus

Per tant, la ciutat de Reus disposarà de 758 places d'estacionament sense cost a sis zones diferents de la localitat. El consistori ha iniciat les obres d'adequació del nou parcament a la plaça del Velòdrom, concretament a un solar que actual es troba sense ús i que se situa davant del parc de Caludi Tricaz. Aquest aparcament gratuït permetrà estacionar a 68 vehicles i està previst que les obres d'adequació estiguin enllestides a mitjans del mes de març.

 

68 places a la plaça del Velòdrom

L'accés a aquest pàrquing es farà a través del carrer de Ball de Diables el qual permetrà que el veïnat de la zona tingui més disponibilitat d'aparcament. Ara s'està treballant per realitzar les diverses tasques de condicionament que es basen en l'anivellament del terreny i la construcció d'un gual d'accés. Aquestes obres es realitzaran amb un import de 9.800 euros.

 

El solar de l'avinguda Països Catalans, on ara ja s'aparca, acollirà 275 places d'aparcament | Jordi Olària Gras

 

750 places d'aparcament gratuït a Reus

Per tant, en resum Reus tindrà un pàrquing de 275 places a l'avinguda dels Països Catalans, un de 25 places al carrer de Falset, i un de 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill. En total, i el nou de la plaça del Velòdrom amb 68 places, produint que els quatre aparcaments gratuïts que sumen 418 places noves per estacionar. A més dels ja existents com l'aparcament del barri Gaudí al carrer de Badalona amb 140 places, un altre davant de l'institut Pi del Burgar amb 200 places.