S'incorporen cinc nous itineraris a la guia «Rutes per Reus i el seu entorn»

La guia es podrà adquirir en format digital o imprès per 3 euros
Imatge d'un dels camins per on passa el recorregut. | TarragonaDigital.com

 

La guia de camins i plànols reusenca «Rutes per Reus i el seu entorn» s'ha actualitzat amb la incorporació de noves rutes. Per tant, actualment compta amb 11 rutes a Reus, que es recullen en un llibret o bé en format pdf a la web de l'Ajuntament de Reus. En aquesta guia hi ha representades les diverses rutes per Reus i els seus voltants que es poden fer a peu o en bicicleta, itineraris urbans, rurals i així com de fora del terme municipal de Reus.

 

S'incorporen 5 itineraris a «Rutes per Reus i el seu entorn»

Aquesta guia es va editar fa 14 anys i enguany ha incorporat cinc noves rutes. D'altra banda, s'han fet diverses millores com noves senyalitzacions, millores en el manteniment dels camins de les rutes o bé la incorporació de les noves infraestructures que afecten les rutes i que no estaven presents a la guia «Rutes per Reus i el seu entorn». La guia inclou les 11 Rutes Reus; sis d'elles són de caràcter urbà i ja han estat publicades en fulletons com a «Rutes Reus» i els quatre itineraris restants són rurals, que uneixen la ciutat urbana amb la part rural del terme. A més aquests darrers itineraris, s'uneixen a la «Gran volta a Reus».

 

La Mussara | Cedida

 

Rutes que arriben fins a la Mussara i Montserrat

Les noves rutes incorporades a la guia «Rutes per Reus i el seu entorn», arriben fins a zones muntanyoses com els peus de la Mussara, a la Miranda de Puigcerver i la baronia d’Escornalbou, als paisatges de l’oli i la terra de l’avellana, rutes que s'endinsen en el Tarragonès, i també fins a la muntanya típica de la zona com és el Puig d’en Cama. A més, s'han inclòs la valoració de la ruta Reus - Montserrat, tot passant pel monestir de Santes Creus.

 

La guia estarà en format digital i imprès

Aquesta guia es podrà adquirir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Reus en format descarregable pdf, o a les instal·lacions de l’Oficina de Turisme de la plaça del Mercadal per un preu de tres euros. S'ha fet una tirada de 5.000 exemplars impresos amb un nou disseny més actualitzat. A més, s'acabarà de senyalitzar els camins de Reus en les pròximes setmanes i s'incorporaran 13 panells informatius de les rutes. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris