Novetats a la segona quinzena del «TastaFira» a La Fira Centre Comercial de Reus

La Fira Centre Comercial de Reus donarà un obsequi a tots els participants del «TastaFira» durant la segona quinzena d'agost
TastaFira a La Fira Centre Comercial de Reus | Cedida
 

La segona quinzena del «TastaFira» ja ha començat a La Fira Centre Comercial. Aquesta iniciativa va començar el passat 1 d’agost i inclou diversos tallers de formació i degustacions de vins, olis i vermuts. Aquests tallers busquen promocionar els productes de la terra i posar a l’abast dels clients una nova proposta lúdica i social de caràcter completament gratuït.

 

Tasts de productes gastronòmics de casa nostra

Durant tot el mes d’agost, de dilluns a dissabte, s’està oferint als assistents diverses degustacions per conèixer els vins de la DO Tarragona, els vermuts de Miró i, a més a més, poder aprendre a diferenciar els diferents tipus d’oli que es consumeixen a casa.

 

Els olis es poden degustar al Panell de Tast Oficial d’Oli de Catalunya i, en general, tots els tasts realitzats durant el «TastaFira» estan acompanyats d’explicacions d’enòlegs i especialistes que ajudaran a entendre i apreciar totes les propietats dels diferents productes de la terra. La novetat d’aquesta segona quinzena d’agost per als participants del «TastaFira» és que se’ls donarà un obsequi per part de La Fira.

 

Àmplia varietat de vins, vermuts i olis

Gràcies als responsables de la Denominació d’Origen, al «TastaFira» es podran degustar una gran varietat de vins de diversos cellers, bodegues i cooperatives de diferents comarques. A més, l’empresa reusenca Vermuts Miró ha posat a la disposició dels participants quatre tipus de vermuts diferents.

 

Finalment, el Panell de Tast Oficial d’Oli de Catalunya ofereix un tast d’iniciació als olis d’oliva per tal d’aprendre a diferenciar els diferents tipus d’olis i les seves diverses aplicacions.

 

Horaris del «TastaFira»

El «TastaFira» es du a terme a la segona planta de La Fira Centre Comercial, en l’horari de 12.00 hores a 13.00 hores, i és totalment gratuït, no obstant sí que cal inscriure’s amb anticipació per tal de poder assistir-hi. 

 

Es pot apuntar a aquestes activitats a la pàgina web de La Fira Centre Comercial de Reus, però cal saber que a cada degustació només es poden inscriure 10 persones com a màxim.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris