Una avaria al centre de Reus deixa més de 300 persones sense llum

El tall ha deixat cases, establiments i la via pública sense subministrament elèctric
Les cases, els establiments i la via pública de la plaça del Castell a les fosques | TarragonaDigital.com

 

El nucli antic del centre de Reus ahir, dilluns 26 de febrer, es va quedar a les fosques. Els carrers, les cases i gran part dels establiments de la zona no disposaven d'electricitat provocant que el centre estigués totalment a les fosques. Un total de 322 usuaris no van tenir subministrament elèctric a la nit. Segons fonts de l'empresa subministradora Endesa, el problema va succeir per una avaria. Aquest matí els usuaris tornen a estar sense electricitat.

 

Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus van comunicar al veïnat que l'afectació venia per una averia | TarragonaDigital.com

 

Més de 300 persones sense electricitat

La plaça del Mercadal, les Peixateries Velles, la plaça del Castell i la majoria de carrers que envolten aquests indrets no tenien llum ahir a les nou de la nit. L'avaria es va provocar a les 20.48 hores de la tarda, quan una peça del centre de transformació elèctrica es va trencar. Un total de 322 usuaris, entre ells els restaurants de la zona es van quedar sense electricitat durant més de sis hores.

 

Alguns establiments de la zona disposaven d'electricitat | TarragonaDigital.com

 

Es va instal·lar un grup electrogen provisional

L'avaria va afectar les cases, establiments i l'enllumenat de la via pública. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus van anar a avisar al veïnat de la zona que el problema venia donat per una avaria d'Endesa. Els operaris d'Endesa a les dues de la matinada van instal·lar un grup electrogen per donar subministrament a les persones afectades. Finalment, a les 4.09 de la matinada el problema va estar solucionat.

 

Els operaris d'Endesa van arreglar la incidència a les quatre de la matinada | TarragonaDigital.com

 

La incidència s'ha tornat a produir al matí

No obstant això, avui dimarts 26 de febrer a les 10.30 hores del matí l'avaria s'ha tornat a produir i la majoria dels usuaris que van quedar afectats ahir tornen a estar sense subministrament elèctric. Actualment, els operaris d'Endesa es troben en fase de solucionar el problema elèctric.