Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un número de la primitiva comprat a Reus premiat amb més de 51.000 euros

L'afortunat va fer l'aposta en l'administració situada al Camí de l'Aleixar
Un número de la primitiva comprat a Reus premiat amb més de 51.000 euros | Google Maps

 

 

En el sorteig de La Primitiva del passat dissabte 17 de novembre, un premi de segona categoria va recaure a un afortunat que va fer la seva aposta a l'administració de loteria del Camí de l'Aleixar 42-44 de Reus.

 

La combinació guanyadora estava formada pels números 02, 14, 23, 29, 30, 39, el complementari 37 i el 2 com a reintegrament. I el premi de segona categoria, corresponia a l'encert de cinc d'aquests números i el complementari; un encert que li suposarà un ingrés de 51.488,60 euros a la persona afortunada.

 

Es desconeix si la guanyadora o guanyador dels més de 51.000 euros és veïna de Reus o no; tot i que tot apunta que és el més probable.

 

60 milions al pot del pròxim sorteig

En el darrer sorteig de la Primitiva que es va decidir ahir, cap dels participants va aconseguir encertar tots els números al complet, de tal manera que el premi de categoria especial i el de primera categoria van quedar deserts. En la segona categoria, només van tenir sort cinc persones, entre elles la que va comprar el número a Reus; juntament amb apostes fetes a poblacions d'Albacete, Biscaia i Córdoba.

 

Tot plegat ha provocat que els diners de la categoria especial i el de primera categoria s'acumulin pel pròxim sorteig, que el pròxim dijous acumularà un pot de 60 milions d'euros.

 

El pròxim pot de la Primitiva acumula 60 milions d'euros per a la categoria especial | Agències

 

 

L'ONCE premia amb 35.000 euros un veí de Cunit

El passat 25 d'octubre, el Cupó Diari de l'ONCE va caure a una persona afortunada de Cunit (Baix Penedès), que va guanyar 35.000 euros.

 

El premiat va comprar el seu número al punt de venda del Mercadillo, utilitzant el sistema electrònic que permet escollir el número amb què es vol jugar, motiu pel qual només hi va haver una persona premiada.

Comentaris