Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Obeses i l'obra 'Rhumans' protagonitzaran la tardor del Teatre Bartrina de Reus

El teatre ja ha posat en venda les entrades per la temporada de tardor
Imatge d'arxiu del Teatre Bartrina de Reus. | Teatre Bartrina

 

El Teatre Bartrina ja ha posat a disposició de tot el públic les entrades per la nova temporada de tardor, que començarà el pròxim 6 d'octubre. Enguany, donarà l'inici a la tardor teatral reusenca una coproducció del Festival Grec, Velvet i el Teatre Lliure de Barcelona, 'Rhumans', de la companyia Rhum & Cia.

 

Obeses, Toto Soler i Gemma Hummet protagonistes musicals de la tardor al Bartrina

 

Amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, les dependències del Teatre Bartrina acolliran l'actuació del grup Obeses, amb la gira de presentació del seu darrer disc 'Fills de les Estrelles'. També comptarà amb l'actuació musical de Toto Soler i Gemma Hummet, que actuaran dins del marc del Festival Accents 2018.

 

Altres artistes musicals que passaran pel Teatre Bartrina aquesta tardor, són Sax Ars Band, celebrant els deu anys de trajectòria i el Toubab, presentant el disc 'Vivir la Vida'. Fito Lauri, estrenarà el 16 de desembre el nou espectacle «Amb el cap clar i el cor net. Un conte per en Xesco Boix» i l'Orquestra Camerata XXXI representarà «C0nc3rt d3 N4d41». El Cor Mestral, el Cor Veus de la Terra de Reus, la Coral Vila de Falset i la Coral Amics Cantors de Marçà, entre altres, també trepitjaran l'escenari del teatre.

 

'Un tret al Cap', de Pau Miró, també passarà pel Bartrina

Les actuacions teatrals també prendran protagonisme a Reus aquesta tardor. L'obra 'Un tret al cap', de la mà d'Emma Vilarasau, Mar Ulldemolins, Vicky Luengo i Imma Colomer es representarà el 17 de novembre. Al mes de desembre, es duran a terme dues representacions de gran caràcter com 'Mala Broma' dirigida per Jordi Casanovas i amb la participació de Marc Angelet i l'obra 'Les noies de Mossbank Road', sota la direcció de Sílvia Munts, que es representarà el 23 de setembre i posarà fi al cicle teatral de la tardor al Teatre Bartrina. A més, la Companyia Teatre Estable Baix Camp, (TEBAC), estrenarà el 27 i 28 d'octubre, l'obra 'Mesura x Mesura' de William Shakespeare.

 

El Teatre Bartrina aposta per un públic familiar

Les famílies també tindran una cita aquesta tardor al Teatre Bartrina amb tres programacions. L'inici del teatre familiar el realitzarà la companyia Farrés Brothers & Cia, amb l'espectacle 'El silenci d'Hamelin', posteriorment diumenge 2 de desembre els més petits podran gaudir de 'Tripula', un espectacle que s'endinsa amb un globus aerostàtic. Finalment, serà el torn dels titelles de Miquel Àngel Fernández, amb la música del reusenc Fito Luri.

  

El Teatre Bartrina posa a disposició dels espectadors les entrades a la seva pàgina web on també es poden comprar els abonaments per tota la temporada. Aquelles persones que desitgin més informació podran entrar a l'enllaç següent, o bé adreçar-se a les instal·lacions del Teatre Bartrina en horari de dimarts a divendres, de sis a vuit de la tarda.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris