NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

'Patró', dels reusencs La Gata Borda, arriba a Barcelona

El grup, format per exalumnes de l’Escola de Teatre del Centre de Lectura, presentarà la seva obra a Barcelona durant la 23a Mostra de Teatre de Barcelona, al Teatre del Raval, i la VIII edició del Mostra’T, a la Sala Sandaru
La Gata Borda, grup format per exalumnes de l’Escola de Teatre del Centre de Lectura de Reus | Cedida

 

El dilluns 15 d’octubre actuaràn els reusencs La Gata Borda al Teatre del Raval de Barcelona i ho faràn en el marc de la 23a Mostra de Teatre de Barcelona que organitza aquesta mateixa sala tot representant l’obra de teatre «Patró». Aquesta obra va ser escrita per Antoni Veciana i dirigida per Ester Cort, també reusencs, i ja es va estrenar durant el mes de març del 2018 al Teatre Bartrina de Reus.

 

Una reflexió profunda sobre on podem arribar

Antoni Veciana vol compartir amb «Patró» una tragèdia que parla sobre l’ambició, la violència i la venjança, sent així una reflexió de fins on l’ésser humà pot arribar i de quina manera ho fa. Aquesta obra està basada en ‘Les bacants d’Eurípides’ i parla sobre una banda de traficants on, un cop eliminat el seu cap, Àgave pren el poder. A partir d’aquí es desencadena tota una espiral d’enveges, ambicions i lluites que va molt més enllà de la dialèctica, mostrant la realitat de la nostra societat.

 

Factoria Artípolis gestiona el Teatre del Raval, que va ser construït l’any 1935 al carrer de Sant Antoni Abat, i vol promoure iniciatives artístiques i culturals per tal de crear un espai de treball, investigació i promoció de projectes personals o col·lectius. L’horari de representació de l’obra «Patró» serà a les 20.30 hores i es podran comprar les entrades anticipadament a través de la pàgina web de ticketea.

 

Interior del Teatre del Raval, Barcelona | Cedida
 

 

També a la Sala Sandaru

A més a més, «Patró» també va ser seleccionada per representar-se durant la VIII edició del Mostra’T, a la Sala Sandaru. Aquest festival vol oferir la Sala Sandaru de Barcelona com un espai d’exhibició per totes aquelles companyies que estan emergint i estan interessades a presentar la seva obra davant de professionals del sector.

 

La representació de «Patró» per part de la Gata Borda es realitzarà el pròxim 14 de desembre i serà qui tancarà aquesta vuitena edició del festival Mostra’T dut a terme a la sala situada en el carrer de Bonaventura Muñoz, a tocar del Parc de la Ciutadella, a Barcelona.

 

 Actors de «Com si fos ahir» de TV3

Cal destacar que l’actor Pau Ferran i la directora Ester Cort de la Gata Borda es van estrenar com a actors, interpretant dos personatges dramàtics, durant aquesta temporada a la sèrie televisiva «Com si fos ahir» que s’emet durant tots els migdies al canal TV3.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris