NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Obre la prestigiosa hamburgueseria Goiko Grill a La Fira Reus

El nou establiment ja ha obert les portes a tot el públic
El nou restaurant de La Fira Reus, una hamburgueseria. | Cedida

 

El Centre Comercial La Fira de Reus ja disposa d'un nou restaurant, els amants de les hamburgueses ja tenen a la seva disposició el restaurant Goiko Grill, que ofereix una àmplia carta d'hamburgueses de primera qualitat. El nou restaurant ha obert les seves portes aquest migdia, 2 d'octubre, al Centre Comercial La Fira de Reus. D'aquesta manera, Goiko Grill, ha ampliat l'oferta gastronòmica de La Fira, situant-se a la planta segona del centre comercial i sent el novè restaurant del centre comercial.

 

La cadena de restaurant Goiko Grill, ja ha atès a les primeres persones que han volgut provar les hamburgueses gurmets d'aquest nou establiment de La Fira. Goiko Grill és una cadena d'hamburgueseria que ofereix uns productes gurmet, elaborats amb receptes originals. Aquest establiment suposa el setè que l'empresa té a Catalunya, i s'emmarca dins del projecte d'expansió en tot el territori espanyol que té la companyia. Una cadena de restauració que actualment compta amb més de 45 locals arreu de l'estat espanyol.

 

Aquesta cadena de restauració, aposta per productes de primera qualitat, a més treballen amb productes que no han estat processats anteriorment. Els clients que assisteixin al Goiko Grill de La Fira es trobaran amb aliments que no han rebut cap tractament artificial de més. D'altra banda, els clients que vagin pròximament es trobaran tota mena d'hamburgueses acompanyades de patates artesanes i de sales elaborades tradicionalment a partir de les receptes originals.

 

A banda de les hamburgueses, també tenen a la disponibilitat del consumidor altres plats com amanides amb un condiment especial marca de la casa, o els 'bowls', que estan formats per grans amanides amb tota mena de complements. La carta de la cadena d'hamburgueses Goiko Grill, té influència tant espanyola com veneçolana i ha volgut plasmar en les seves creacions la fusió d'aquestes dues cuines.

 

El projecte va començar l'any 2013 quan un metge d'origen veneçolà va decidir obrir una hamburgueseria a Madrid, on volia oferir als seus comensals productes de primera qualitat i d'origen nacional i potenciar així el producte local. El restaurant estarà obert per oferir servei durant els dinars i els sopars.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris