Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les obres a l'Aeroport de Reus el deixen unes hores sense telèfon ni internet

L'avaria ja s'ha reparat | Les obres han d'ampliar la capacitat d'absorció de passatgers
Imatge de l'aeroport de Reus | Ismael Llanes

 

L'aeroport de Reus ha quedat incomunicat unes hores a causa de les obres d'ampliació de la terminal. Segons ha denunciat UGT a través de twitter, «l'excavació a les obres de condicionament de la terminal de l'Aeroport de Reus deixa l'aeroport aïllat, sense enllaç de dades ni telefònic amb l'exterior». El sindicat, en la piulada, menciona Aena i Enaire, les empreses responsables de diferents àrees de la instal·lació.

 

 

Consultada per aquest mitjà, Aena ha relativitzat l'avaria. El cas és que avui no hi havia vols programats a l'Aeroport de Reus, i que la interrupció, que s'ha produït aquest matí, s'ha arreglat a les cinc de la tarda. Expliquen que una màquina retroexcavadora ha enganxat, sense voler, un cable de telecomunicacions. Això ha deixat l'aeroport, efectivament, sense connexió de telèfon ni d'internet mentre ha durat la interrupció.

 

Imatge de l'entrada a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

 

Aclareixen que no hi ha hagut cap incidència rellevant, precisament, perquè no hi havia vols programats, i que tan bon punt s'ha produït l'incident, s'ha avisat als encarregats de manteniment. Han estat els responsables de canviar el cable telefònic tallat per la màquina retroexcavadora. Una vegada reposat el cable malmès, la infraestructura ha tornat a funcionar normalment, al voltant de les cinc de la tarda.

 

Passatgers facturant a l'aeroport de Reus | Isma Llanes

 

L'Aeroport de Reus es prepara per poder rebre 2.560 passatgers cada hora

Les obres que estan en marxa a l'Aeroport de Reus han de permetre ampliar la terminal fins a poder absorbir 2.560 passatgers cada hora. Es tracta d'una actuació que compta amb un pressupost d'11,5 milions d'euros i que suposarà una ampliació de 6.300 metres quadrats de la sala d'embarcament i 675 de l'espai d'arribades. Han de servir per deixar l'aeroport a punt pensant en els pròxims 20 anys segons van explicar des d'Aena quan es va presentar la intervenció.

 

L'area de sortides s'ampliarà cap a la zona dels avions, just aquest espai que es veu aquí | Caralp Mariné

 

Després de la llarga trajectòria històrica de l'aeroport de Reus, amb aquestes obres es duplicarà el nombre de portes d'embarcament, que passarà de les sis actuals a les dotze que hi haurà quan acabin els treballs. S'incorporarà una nova cinta d'equipatges a les dues actuals, i la capacitat de la terminal passarà dels 1.800 passatgers actuals als 2.560.

Comentaris