GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris de paper de Tarragona d'avui

Comencen obres de millora al camp de futbol La Pastoreta de Reus

Les obres d'ampliació dels vestidors duraran setze semanes i tenen un cost de 229.769,69 euros
Imatge del camp de futbol La Pastoreta. | Pròpia

 

Ja han començat les obres per tal de millorar el camp de futbol La Pastoreta de Reus. L'objectiu és ampliar els vestidors del camp en un termini de setze setmanes, comptant aquesta com la primera d'elles. 

 

La reforma la portarà a terme l'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA per un preu de 229.796,69 euros, IVA inclòs.  L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d'Esports, Jordi Cervera han visitat les instal·lacions aquest dijous 12 de juliol per veure com anaven els avenços. 

Nous vestidors pel camp de futbol La Pastoreta de Reus

Així, es construirà un mòdul de vestidors complet amb una superfície total de 226 metres quadrats, que es repartiran en dos vestidors d'equips, un vestidor pels àrbitres, zona de porxo i sala de calderes i un magatzem, a més dels vestíbuls i les zones de pas. 

 

La intenció inicial és, a més de reformar els vestidors, construir un nou magatzem. També se centralitzarà tot el complex dins d'un mateix recinte. Aquesta obra complementarà les de fa quatre anys, que van significar la construcció del camp de gespa artificial de futbol 7.

 
L'alcalde de Reus Carles Pellicer ha visitat les obres | Ajuntament de Reus

 

L'eficiència energètica es veurà millorada gràcies a la nova sala de calderes. La rotació dels usuaris també millorarà en dies de competició gràcies a l'optimització dels nous equipaments. 

 

Actualment, el camp de futbol La Pastoreta disposa d'un camp de futbol 11 que es pot fer convertir de manera simultània en dos de futbol 7, un camp annex de futbol 7 i una zona infantil de jocs. Tots aquests equipaments disposen de gespa artificial. 

 

Obres en altres camps de futbol de Reus

L'empresa Reus Esport i Lleure SA també està treballant en la millora d'equipaments del camp de futbol del Districte V al Barri Montserrat, on s'estan substituint diversos elements d'il·luminació i protecció. A més, treballa paral·lelament al camp de futbol municipal del Reddis, amb la impermeabilització de les grades, afegint nova fusteria i mobiliari als vestidors.