Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Finalitzades les obres de l'edifici REDESSA 1 de Reus

Les obres han tingut un cost d'uns 75.000 euros i s'ha volgut imitar l'edifici del Tecnoparc
Redessa 1, al camí de Valls, ofereix despatxos i locals | Jordi Olària

 

Després de 25 anys l'edifici de REDESSA 1 ha tingut una bona rentada de cara, i avui 28 de novembre, s'ha inaugurat oficialment el que seran les noves instal·lacions del centre. L'edifici situat al camí de Valls, ha estat de reformes i ara presenta un estat més actual, ja que aquesta ha suposat la seva principal reforma d'ençà que es va crear l'any 1995. Amb un pressupost de 75.000 euros, les instal·lacions de REDESSA 1 presenten diverses millores.

 

Rentada de cara a REDESSA 1

L'edifici de REDESSA 1, l'empresa municipal de l'Ajuntament de Reus per al desenvolupament econòmic, s'havia quedat obsolet i era necessària una reforma. Una de les principals millores és que s'ha creat un nou menjador on anteriorment estava situada la sala d'actes. Aquesta ha quedat més reduïda, passant d'una capacitat de 200 places a 50, però oferint el nou servei de menjador. Aquest espai està capacitat per donar servei a una seixantena de persones, amb una un servei de màquines expenedores i de cafeteria. A més també hi haurà un espai amb cuina i pica.

 

L'edifici ofereix 12 despatxos   | Jordi Olària

 

Millores en els despatxos de lloguer

S'han millorat les instal·lacions elèctriques amb la instal·lació de llums LED i s'han reformat els despatxos que s'ofereixen a lloguer, amb una rentada de cara. Aquests despatxos estan a disposició de tots els emprenedors amb un lloguer mensual de 99 euros i s'emmarquen dins de la iniciativa «Surt de l'ou». L'edifici de REDESSA 1, acull 12 d'aquests despatxos per ser llogats.

 

D'altra banda també s'ha remodelat l'entrada de l'edifici, que s'ha inspirat amb el model de l'altre edifici de REDESSA situat al Tecnoparc. Una zona innovadora per esdevenir un espai de treball i creació amb sofàs. Amb aquestes remodelacions es vol aconseguir que en el pròxim any l'edifici de REDESSA 1, pugui arribar al 75% de l'ocupació. Sent així un centre de referència al territori. En aquesta mateixa línia, també es vol potenciar el lloguer d'espais destinats a emprenedors.

 

L'edifici principal de Redessa al Tecnoparc. | Jordi Olària

 

Homogeneïtat amb el Tecnoparc

Actualment a les instal·lacions de REDESSA 1, del camí de Valls hi ha instal·lades 54 empreses i hi treballen unes 150 persones. Aquesta remodelació s'ha fet per oferir un millor servei a les empreses amb la intenció de semblar-se al màxim al centre que se situa al Tecnoparc.

Comentaris