S'inicien les obres del nou espai infantil al Mercat del Carrilet a Reus

Les obres es duen a terme durant l’estiu per minimitzar les molèsties tant als paradistes com als clients
Façana del Mercat del Carrilet de Reus | Cedida

 

A partir d’avui, dilluns 20 d’agost, al Mercat del Carrilet de Reus s’inicien els treballs de reorganització i millora de la sala de vendes. Les obres suposen la creació d’un espai de jocs infantils amb una superfície total de 75 metres quadrats, feta amb un terra tècnic adaptat als infants i, a més a més, la zona estarà envoltada de bancs perquè els adults vigilin la canalla. Aquest nou espai està dissenyat com si fos una plaça i es trobarà tot just a l’entrada del carrer de Joan Miró, zona on s’han acumulat dues illes de parades buides.

 

Un espai infantil i més llum natural al mercat

D’una altra banda, s’aprofitaran els treballs de millora per tal d’esponjar la zona que es troba propera a l’entrada del passatge de Lluís Mas Ossó i on les dues illes de parades buides que hi ha se substituiran, en aquest cas, per un espai lluminós el qual s’enrajolarà per tal d’augmentar la visió entre les parades que si estan en funcionament i, a més, per donar al mercat més llum natural.

 

Tot aquest conjunt d’obres de millora del mercat suposa una inversió d’uns 30.000 euros. Però no és la primera vegada que s’inverteix en aquest mercat de la zona sud de la ciutat, ja que fa un parell d’anys els paradistes ja van fer una inversió gran per tal de renovar la zona de serveis i, a més, en una de les parets interiors del mercat van crear un mural amb tots els elements del seguici festiu de Reus.

 

Les obres es fan durant l’estiu per evitar molèsties

Els treballs de reorganització i millora del mercat del Carrilet de Reus es duen a terme durant l’estiu per així poder minimitzar totes aquelles possibles molèsties que provoquin en els paradistes i clients. Així doncs, els obrers només treballaran durant les hores en les quals el mercat no està obert al públic, en horari de tarda, i en cas que fos necessari també treballarien durant els caps de setmana, per tal de complir amb l’objectiu de tenir les obres enllestides cap a principis del mes d’octubre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris