Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Millores al carrer de Cabrera de Reus

L'obra d'asfaltat no comportarà talls de trànsit i l'Ajuntament continua amb una sèrie d'obres que tenen un pressupost de 291.000 euros
Imatge d'arxiu de treballs d'asfaltat | Ajuntament de Reus

 

L'Ajuntament de Reus continua els treballs d'asfaltat a diferents carrers del municipi i ara és el torn del carrer de Cabrera. Aquest dilluns 16 de juliol s'inicien les obres d'asfaltat, que formen part d'un conjunt de carrers que s'han de millorar amb un pressupost de 291.000 euros, segons la regidoria de Via Pública. Aquesta remodelació no comportarà talls de trànsit.

Garantir el trànsit i millorar els carrers de Reus

Garantir la seguretat del trànsit i millorar el manteniment dels carrers de la ciutat són els dos objectius principals de les obres. L'empresa Tecnofirmes serà la que porti a terme aquestes millores de paviment, que s'han deteriorat pel pas del temps i l'envelliment propi. 
 
El carrer de Cabrera forma part d'un total de 17.763 metres quadrats de carrers reusencs que es milloraran en els mesos pròxims. De fet, ja s'han fet accions de millora al camí de Riudoms, a la riera de Miró (entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser) i el passeig de Mata. Està previst que a més del carrer de Cabrera es reformi el paviment de la plaça de Villarroel, un cop estiguin acabades les obres de construcció de la nova rotonda.  

Obres al camp de futbol La Pastoreta

No només s'està apostant per millorar carrers a Reus, sinó també instal·lacions esportives. Per exemple, ja han començat les obres al camp de futbol La Pastoreta. Es té prevista una ampliació de vestidors amb un pressupost de 229.769 euros, en un període de temps de setze setmanes. 
 
D'aquesta manera, es portarà a terme una obra en una superfície de 226 metres quadrats, que es repartiran en dos vestidors d'equips, un vestidor propi pels àrbitres, zona de porxo i sala de calderes. 
 
A més, les obres també contemplen la creació d'un nou magatzem. Amb aquesta nova construcció, es completaran les obres de quatre anys enrere, que van comportar la construcció del camp de gesta artificial de futbol 7. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris