FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Comença la construcció del pàrquing a l’avinguda de Països Catalans de Reus

L'espai donarà cobertura a 275 vehicles de manera gratuïta i regulada
Els operaris han començat les tasques d'arranjament del solar de l'avinguda de Països Catalans | Cedida

 

Les obres de condicionament del nou pàrquing, que se situarà a l'avinguda de Països Catalans de Reus, ja han començat. Avui, dilluns 18 de març els operaris municipals han iniciat les primeres tasques per adequar aquest espai que donarà cobertura a 275 vehicles. Aquest pàrquing, juntament amb el del carrer de Falset, el de la plaça del Velòdrom i el de Sor Lluïsa Estivil, són les quatre noves zones d'estacionament gratuït a la ciutat.

 

Comença l'adequació del pàrquing de Països Catalans

Els operaris municipals han començat l'arranjament d'aquest solar ubicat a l'avinguda de Països Catalans, sobre les piscines municipals de Reus, amb l'objectiu de convertir-lo en una zona d'aparcament regulat. Com ja vam avançar a meitats del mes de desembre del 2018, aquesta zona serà una de les quatre que s'adequaran a Reus per oferir fins a 350 noves places d'aparcament gratuït. 

 

El solar, on ara ja s'aparca, acollirà 275 places d'aparcament | Jordi Olària Gras

 

275 noves places d'estacionament gratuït

Aquest pàrquing està destinat, principalment al veïnat de la zona però també als visitants de Reus que entren a la ciutat per les carreteres de Riudoms i de Falset. Un solar que era d'entitat privada i que ara l'Ajuntament ha negociat amb els propietaris perquè no hi construeixin. Les obres de condicionament han estat adjudicades a l'empresa Roma Infraestructures, amb un pressupost de 40.509,73 euros.

 

Els solars de sobre les piscines municipals, que l'Ajuntament adequarà perquè s'hi aparqui | Jordi Olària Gras

 

Quatre noves zones d'aparcament a Reus

Aquestes quatre noves zones d'aparcament gratuït i regulat es reflecteixen en 25 places al carrer de Falset, 50 places d'aparcament al carrer de Sor Lluïsa Estivill i 68 places a la plaça del Velòdrom, a banda de les 275 de l'avinguda de Països Catalans. Aquests nous aparcaments gratuïts sumen un total de 418 places noves per estacionar. A més dels ja existents com l'aparcament del barri Gaudí al carrer de Badalona amb 140 places, un altre davant de l'institut Pi del Burgar amb 200 places.