Tornen les obres d'asfaltat a diversos carrers de Reus

Es reprèn el Pla d'Asfaltat 2019 a l'avinguda de Pere el Cerimoniós i a la rotonda del carrer de Miami
Imatge de les tasques d'asfalt de la raval del Pallol de Reus | Cedida

 

Seguint amb el Pla d'Asfaltat 2019 que s'està aplicant a Reus, ara és el torn de la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó. Segons informa l'Ajuntament de Reus, aquesta segona fase d'asfaltat s'executarà el 2 d'agost després que ja s'hagin finalitzat les obres de la primera fase. Tanmateix el pròxim dilluns dia 29 de juliol també es duran a terme les obres d'asfalt a l'avinguda de Pere el Cerimoniós, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami.

 

Obres de millora en l'asfalt a Reus

Després de donar per acabades les tasques de fressat, asfaltat i pintura a la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sabnt, a partir del 2 d'agost s'acabaran les obres aplicant l'asfalt en aquesta zona. Abans, el dilluns dia 29 es reprendrà el Pla d'Asfaltat 2019 amb les tasques de la primera fase a l'avinguda de Pere el Cerimoniós, concretament en el tram d'entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami.

 

Plànol del Pla d'Asfaltat 2019 a Reus | Cedida

 

 

Un pla d'asfaltat demanat per la ciutadania

El Pla d'Asfaltat 2019 té com a objectiu millorar els carrers i vies de la ciutat davant les peticions de la ciutadania, ja que l'Ajuntament va rebre diverses sol·licituds demanant la millora de l'asfalt en diferents carrers de Reus. Amb una inversió total de 349.690 euros prevista, el consistori aposta per millorar el manteniment dels carrers de la ciutat i garantir la seguretat del trànsit a Reus.

 

Aquest pla va començar a principis d'any amb les obres de l'avinguda de President Companys, i continua ara a l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d'Aragó i a l'avinguda de Sant Jordi.