Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tornen les obres d'asfaltat a diversos carrers de Reus

Es repr猫n el Pla d'Asfaltat 2019 a l'avinguda de Pere el Cerimoni贸s i a la rotonda del carrer de Miami
Imatge de les tasques d'asfalt de la raval del Pallol de Reus | Cedida

 

Seguint amb el Pla d'Asfaltat 2019 que s'est脿 aplicant a Reus, ara 茅s el torn de la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calb贸. Segons informa l'Ajuntament de Reus, aquesta segona fase d'asfaltat s'executar脿 el 2 d'agost despr茅s que ja s'hagin finalitzat les obres de la primera fase. Tanmateix el pr貌xim dilluns dia 29 de juliol tamb茅 es duran a terme les obres d'asfalt a l'avinguda de Pere el Cerimoni贸s, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami.

 

Obres de millora en l'asfalt a Reus

Despr茅s de donar per acabades les tasques de fressat, asfaltat i pintura a la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sabnt, a partir del 2 d'agost s'acabaran les obres aplicant l'asfalt en aquesta zona. Abans, el dilluns dia 29 es reprendr脿 el Pla d'Asfaltat 2019 amb les tasques de la primera fase a l'avinguda de Pere el Cerimoni贸s, concretament en el tram d'entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami.

 

Pl脿nol del Pla d'Asfaltat 2019 a Reus | Cedida

 

 

Un pla d'asfaltat demanat per la ciutadania

El Pla d'Asfaltat 2019 t茅 com a objectiu millorar els carrers i vies de la ciutat davant les peticions de la ciutadania, ja que l'Ajuntament va rebre diverses sol路licituds demanant la millora de l'asfalt en diferents carrers de Reus. Amb una inversi贸 total de 349.690 euros prevista, el consistori aposta per millorar el manteniment dels carrers de la ciutat i garantir la seguretat del tr脿nsit a Reus.

 

Aquest pla va comen莽ar a principis d'any amb les obres de l'avinguda de President Companys, i continua ara a l'avinguda de Pere el Cerimoni贸s. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Mir贸 i d'Arag贸 i a l'avinguda de Sant Jordi.

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies m茅s importants de Reus. 脡s gratis!

Comentaris