Les obres de la zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus comen莽aran al setembre

L'import de construcci贸 del nou aparcament 茅s de 330.880 euros i el p脿rquing tindr脿 un total de 297 places
L'estat actual del p脿rquing de l'Hospital Sant Joan de Reus | TarragonaDigital.cat
 

 

L'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis S.A. ha adjudicat les obres de construcci贸 del nou aparcament de zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus a l'empresa Tecnofirmes per un import de 330.880 euros. El nou aparcament tindr脿 297 places, i una tarifa redu茂da de 50 c猫ntims l鈥檋ora, amb un m脿xim de 2 euros per dia natural.

 

Les obres tindran una durada de quatre mesos

El nou projecte d'obres adjudicat contempla l'obra civil d'adequaci贸 del solar, les instal路lacions necess脿ries i la maquin脿ria per al cobrament de zona blava. El contracte contempla que les obres tinguin un termini d'execuci贸 de quatre mesos i la previsi贸 de l'empresa constructora 茅s iniciar les obres el mes de setembre d'aquest mateix any. 

 

El solar on estar脿 situat l'aparcament s'ubica entre les avingudes del Doctor Josep Laporte i la de la Universitat, just davant de la fa莽ana principal de l'equipament hospitalari i t茅 un total de 8.200 metres quadrats. Actualment, en aquest terreny ja hi aparquen vehicles sense cap mena de regulaci贸, enllumenat ni senyalitzaci贸, generant aix铆, problemes de circulaci贸 i sensaci贸 d'inseguretat. 

 

La construcci贸 d'aquesta 脿rea d'aparcament forma part de l'acord entre l'Ajuntament i l'empresa concession脿ria dels p脿rquings de l'Hospital Sant Joan i de l'Edifici Tecnoparc per resoldre els problemes d'aparcament al voltant del centre sanitari.

 

Imatge del pl脿nol de la futura 脿rea d'aparcament de zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus | cedida

 

 

Els aparcaments de l'Hospital i del Tecnoparc ja formen part de la xarxa municipal de p脿rquings

Els aparcaments de l'Hospital Sant Joan i de l'Edifici Tecnoparc s'han incorporat, aquest mes de juliol, a la xarxa municipal de p脿rquings que gestiona l'empresa Reus Mobilitat i Serveis S.A., amb l'equiparaci贸 de tarifes a les de la resta d'equipaments de la xarxa. 

 

La tarifa de rotaci贸 que s鈥檃plica al p脿rquing de l'Hospital 茅s la mateixa que a la resta d鈥檃parcaments subterranis de la xarxa municipal: la primera i la segona hora d鈥檈stacionament tenen una tarifa d鈥1,85 euros; i la tercera de 0,30 euros; mentre que la tarifa m脿xima de 24 hores 茅s de 4 euros.

 

Pel que fa a la tarifa de l'aparcament de l'edifici del Tecnoparc 茅s d鈥1,85 euros la primera hora; de 0,15 euros la segona hora; i d鈥檜n m脿xim de 2 euros les 24 hores. En aquest cas, tamb茅 es crea un nou abonament de 12 hores al dia per 25 euros i un de 24 hores per 45 euros al mes.