Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

ÚLTIMA HORA

Els actes de Santa Tecla a Tarragona, pendents del temps

La Guàrdia Urbana de Reus evita una ocupació il·legal al carrer de la Costa Daurada

L'actuació ha tingut lloc a les 22.41 hores i ha estat possible gràcies a l'avís d'uns veïns
L'immoble que volien ocupar està situat al carrer de la Costa Daurada 5 de Reus | GOOGLE MAPS

 

Durant la nit d'ahir dimecres 12 de setembre, la Guàrdia Urbana de Reus va evitar l'ocupació il·legal d'un immoble situat al carrer de la Costa Daurada de la capital del Baix Camp. El ràpid avís dels veïns de l'edifici, va fer possible que s'impedís aquesta ocupació il·legal. 

 

La Guàrdia Urbana impedeix una ocupació il·legal

Dues patrulles del cos municipal de seguretat de Reus, van actuar quan faltaven pocs minuts per a tres quarts d'onze de la nit, en un immoble situat al número 5 del carrer de la Costa Daurada. La intervenció de la Guàrdia Urbana va ser a causa d'un intent d'ocupació il·legal d'un immoble i l'actuació ha estat possible gràcies a l'avís d'uns veïns de l'edifici.

 

En arribar a l'immoble, els agents es van trobar dos panys trencats i un a migs instal·lar. En aquest sentit, els guàrdies han identificat a cinc persones, dels quals dues eren menors d'edat, com a presumptes ocupants il·legals.

 

Una vegada impedida l'ocupació, la Guàrdia Urbana ha senyalitzat l'immoble amb cinta policial adhesiva per evitar noves possibles ocupacions il·legals. Aquest fet s'ha produït a l'espera de què la propietat de l'habitatge adopti les mesures de tancaments adients. Tanmateix, han instruït diligències judicials per un delicte d'usurpació amb danys.

 

L'avís de la ciutadania, clau per evitar casos d'usurpació

L'Ajuntament de Reus va editar un díptic amb informació de com actuar en casos d'ocupacions il·legals. Una de les recomanacions és la d'avisar ràpidament als cossos policials, tal com van fer els veïns d'aquest immoble.

 

L'actuació ha de ser de manera conjunta i coordinada, en cas d'ocupació d'habitatges i per prevenir aquests fets. El document ha estat el resultat de la feina desenvolupada entre la Federació d'Associacions de Veïns de Reus i l'Ajuntament. Aquesta campanya va néixer amb l'objectiu de donar resposta a una nova demanda dels veïns, en l'àmbit de la convivència.

 

El díptic editat s'emmarca en el Protocol d'actuació en relació a l'ocupació il·legal d'habitatges elaborat pels departaments de l'Ajuntament de Reus de Seguretat Ciutadana, Arquitectura i Urbanisme, Benestar Social, Salut Pública i Població.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris