NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Cremen vuit contenidors en un quart d'hora a Reus

Els fets s'han produït pels volts de dos quarts de tres de la matinada
Imatge d'arxiu d'una illa de contenidors cremant-se. | TarragonaDigital.com

 

Pels volts de dos quarts de tres de la matinada d'aquest diumenge, 23 de desembre, Reus ha estat protagonista d'una onada de contenidors cremats a la ciutat. Un total de vuit han estat calcinats en un marge de tan sols quinze minuts en una zona de carrers molt propera, a l'àrea del Mas Pellicer de la ciutat.

 

Vuit contenidors cremats a Reus en tan sols un quart d'hora

Quan faltaven pocs minuts perquè fossin dos quarts de tres de la matinada, els Bombers han rebut el primer avís de dos contenidors que estaven cremant-se al carrer de Carles Riba. Una unitat dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han pogut resoldre la incidència sense més problemes. Però ha estat tan sols sis minuts més tard, tot just quan passaven dos minuts de dos quarts de dues, que han rebut un nou avís: en aquest cas al carrer de Montserrat Roig, que és paral·lel al de Carles Riba. Una dotació de Bombers, de nou, s'ha fet càrrec d'extingir el foc.

 

Finalment, quan faltaven vint minuts per a les tres de la matinada, s'ha rebut el darrer avís i el més important: cinc contenidors cremaven en un carrer de molt a la vora, el que duu el nom de Jaume Vidal i Alcover. Novament i per tercera vegada, una dotació de Bombers ha extingit les flames sense més conseqüències. En total, doncs, es tracta de vuit contenidors que han cremat a la ciutat en un estret marge de tan sols quinze minuts.

 

Els Bombers actuen en una fuita de gas al carrer del Mig del Vendrell

Tot just aquest dissabte, 22 de desembre, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van efectuar una actuació al carrer del Mig del Vendrell, molt a prop de la carretera de Valls de la capital del Baix Penedès. Quan eren les tres de la tarda, el cos va rebre l'avís d'una possible fuita de gas en aquesta via i va procedir a tallar el subministrament i avisar la companyia sobre aquesta incidència, que es va poder resoldre una estona més tard.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris