La Palma de Reus acull la setena edició del Final Boss

El 15 i 16 de desembre els gamers podran gaudir de tornejos, Free Play, concursos, sala Arcade, jocs musicals i moltes sorpreses més
La Palma de Reus acull la setena edició del Final Boss | cedida

 

 

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre, l'Associació Juvenil Irasshai de Reus organitza la setena edició del Final Boss, dos dies frenètics en què els gamers de totes les edats podran gaudir de tornejos, Free Play, concursos, sala Arcade, jocs musicals i moltes sorpreses més.

 

Concretament, el Final Boss VII, se celebrarà gratuïtament, de tres de la tarda a nou del vespre a la sala polivalent del recinte de La Palma de Reus, al qual es podrà accedir per la porta del darrere, situada al Passeig Mata.

 

Una oportunitat per a gaudir del món dels videojocs en la millor de les companyies, sigui jugant lliurement o enfrontant-se a la resta de jugadors en els tornejos que l'Irasshai ha preparat.

 

La Palma de Reus acull la setena edició del Final Boss | Irasshai

 

Els tornejos del Final Boss VII

En la seva setena edició, el Final Boss tindrà els tornejos de sempre i noves modalitats; de tal manera que hi haurà els tornejos 'Clàssic', 'Rei de la pista', 'New Record' i 'Trollneo'.

 

Clàssic: Torneig clàssic amb eliminatòries i estructura d’arbre. L’aspirant que derroti tots els seus contrincants fins a la final serà el guanyador del torneig.

 

Rei de la pista: El torneig té una durada de 30 minuts en els quals els aspirats juguen per ordre de fila: el que guanya la partida segueix jugant i el que perd ha de passar el comandament. Durant els 30 minuts que dura el torneig els aspirants es poden tornar a posar a la fila, tenen tantes oportunitats com el temps ho permeti. Quan s’arriba al minut 30 el que guanya l’última partida guanya el torneig.

 

New Record: Torneig que transcorre durant tot l’esdeveniment. Es trobaran consoles dins la zona de Free Play que oferiran aquesta modalitat de torneig. Els aspirants podran jugar tantes partides com vulguin al llarg de l’esdeveniment. Aquell que al final del cap de setmana hagi aconseguit la puntuació més alta serà el guanyador.

 

Trollneo: Torneig amb un punt d’humor i d’absurd. Eliminatòries i estructura d’arbre, com els tornejos clàssics. Es juga per parelles. La parella que derroti tots els contrincants fins a la final serà la guanyadora del torneig.

 

Podeu trobar tota la informació i us podeu inscriure als tornejos a través de la pàgina web de l'Associació Juvenil Irasshai.