Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

El desplaçament del CMQ afavoreix els paradistes del Mercat de Reus

L'ajuntament ha comunicat als paradistes l'estat del trasllat que reactivarà la zona comercial
El lloc on estaria ubicat el nou CMQ. | ReusDiari.cat.

 

Els paradistes del Mercat Central de Reus i els del mercat ambulant han sigut informats, el passat dimecres 19 de setembre, del projecte de trasllat del Centre Mèdic Quirúrgic a l'antic hospital al carrer Sant Joan de Reus, així com totes les conseqüències que comportarà aquest desplaçament. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha comunicat als assistents en una reunió informativa els objectius que pretenen amb aquest trasllat de les dependències del centre mèdic, reafirmant que l'antiga localització del Centre MQ havia de marxar en urgència per temes d'arrendament. 

 

Els paradistes del Mercat Central de Reus juntament amb els del mercat ambulant, han pogut saber de primera mà les característiques que comporten les obres del trasllat així com períodes de desplaçament. Aquest fet complau a la majoria de paradistes, ja que pensen que l'augment de moviment de gent els hi resultarà favorable pels seus negocis.

 

El Centre MQ ocuparà l'espai de consultes externes

 

Amb l'objectiu que la zona de l'antic hospital restableixi la seva activitat, des de l'Ajuntament de Reus es pretén que aquesta institució de caràcter públic realitzi les seves tasques mèdiques en unes dependències en les quals en aquest moment no estan totalment actives. Amb això, pretenen que la zona del Mercat Central es revisqui amb més activitat pel fet que l'antic hospital disposa d'instal·lacions suficients per rebre les activitats mèdiques que requereix el Centre MQ i per tant, es produirà més moviment de població en la zona dels voltants del mercat.

 

El Centre Mèdic Quirúrgic, actualment situat al carrer d'Antoni Gaudí, ocuparà l'espai on anteriorment es feien les consultes externes i situarà l'activitat ambulatòria, que consistirà en tasques de dispensari, intervencions de cirurgia menor ambulatòria, un espai pels equipaments per efectuar les proves diagnòstiques invasives, exploracions complementàries, entre altres moltes activitats.

 

Trasllat de 130 professionals i 220 consultors

 

En aquesta reunió informativa, també s'ha comunicat el trasllat de personal mèdic a la nova localització que comportarà un moviment de 130 professionals a més dels 220 consultors. El Centre MQ, té una gran activitat anual amb més de 2.000 intervencions ambulatòries, gairebé 4.500 intervencions quirúrgiques, així com unes 25.000 atencions mèdiques d'urgències. Per tant, aquest trasllat suposarà un impuls per la zona comercial del mercat, ja que suposarà la visita de molts pacients que assistiran al Centre MQ per temes mèdics.

 

A la reunió informativa, que s'ha dut a terme a les instal·lacions de Reus Mobilitat i Serveis, a banda de l'alcalde de la ciutat també han assistit la regidora de Salut, Noemí Llauradó, i la regidora de Projecció de Ciutat i també encarregada dels Mercats de Reus, Montserrat Caelles

Comentaris