ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

El Pare Manyanet de Reus mostra el seu projecte educatiu a més d'un centenar de famílies

L'escola reusenca va mostrar a tots els assistents la seva metodologia i avantatges educatius
L'ensenyament bilingüe que s'imparteix en el Pare Manyanet de Reus va ser el protagonista de la jornada | Àngel Ullate

 

Més d'un centenar de famílies van assistir aquest diumenge al Pare Manyanet de Reus per descobrir l'escola en la seva jornada de portes obertes. El valor principal que es va transmetre durant tota l'activitat va ser el d'escola familiar. Des del curs de P3 fins a quart d'ESO, es va presentar als pares i mares assistents les seves instal·lacions educatives. Resulta de vital importància per aquests conèixer al detall els espais on és possible que els seus fills i filles passin la gran majoria d'hores el curs vinent.

 

Aula d'informàtica del Pare Manyanet de Reus durant la jornada de portes obertes | Àngel Ullate

 

Agustín Giménez, director del centre, juntament amb altre personal del centre, van ser els encarregats de dur a terme la jornada, acompanyant als pares i mares i resolent tots els dubtes que els anaven sorgint a mesura que avançava la visita. Aquesta es va organitzar en grups, els quals anaven guiats per dos professors cadascun. Així, l'atenció a les famílies va ser molt més personalitzada. Es va parlar molt de l'ús que es fa de les noves tecnologies en la metodologia educativa de l'escola, oferint així un projecte educatiu d'allò més innovador.

Famílies en una aula del Pare Manyanet de Reus el passat diumenge | Àngel Ullate

 

Els valors del respecte, creativitat, innovació, excel·lència i esforç són els valors que es van posar de manifest durant la jornada i que, el Pare Manyanet, es compromet a transmetre i treballar amb tots els nens, nenes i joves que formen part de l'escola. Les activitats extraescolars van ser un altre dels punts tractats durant la jornada, podent escollir entre anglès, alemany o, fins i tot, l'opció a fer la catequesi a la mateixa escola.

 

L'escola també ofereix visites individuals

Per tots aquells que no hagin pogut assistir a la jornada de portes obertes o que prefereixin una visita molt més personalitzada, hi ha l'opció de sol·licitar una d'aquestes a través de la web del centre. S'ha d'omplir un formulari, en el que es requereix especificar les dades d'una persona de contacte i de l'alumne, deixant constància així del curs en el qual estan interessats. També hi ha l'opció de concertar-la via telefònica, trucant al telèfon 977 33 08 32.

Nombroses famílies van rebre informació sobre el centre educatiu durant la jornada de portes obertes | Àngel Ullate

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!