El pàrquing de la Llibertat de Reus torna a funcionar a plena capacitat

Ja han finalitzat els treballs de pintura que, durant les últimes setmanes, han mantingut fora de servei un 25% de les places de l’espai
Imatge d'una de les plantes del pàrquing després dels treballs de pintura | Ajuntament de Reus

 

El pàrquing de la Llibertat de Reus torna a tenir totes les seves places d’aparcament disponibles, un cop han acabat els treballs de pintura que s’hi han dut a terme durant les últimes setmanes. Els operaris de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis van iniciar a començaments de juliol un condicionament de la pintura de les diferents plantes de l’aparcament, en un procés que s’ha allargat poc més d’un mes.

 

Els treballs de pintura, segons han informat des del consistori municipal, ha suposat una inversió per a l’empresa municipal de prop de 39.000. La reforma s’ha dut a terme en 3 fases diferents, d’uns quinze dies cadascuna, amb l’objectiu que l’aparcament pogués seguir obert durant el mes de juliol i que només un cert nombre de places, que no ha superat el 25% del total, es veiessin afectades en cada període de les obres.  

 

Millorar les zones més desgastades per l’ús

L’objectiu dels treballs de pintura era millorar l’estat de les zones del pàrquing de la Llibertat que pateixen un major desgast a causa de l’alt nombre de vehicles que hi passen cada dia. Els treballadors municipals han centrat el seu esforç a repintar les rampes d’accés o els carrils laterals que és on el pas d’automòbils es produeix d’una manera continuada.    

 

Des de l'ajuntament informen, que les obres s'han realitzat amb la intenció reduir les molèsties tant pels veïns com pels usuaris del pàrquing. És per això que les feines de pintura han tingut lloc a l’estiu i en 3 fases diferents. La primera va consistir a pintar part de la planta -1 entre el 2 i 15 de juliol. Entre el 16 i el 27 d’aquest mateix mes, es va treballar a la rampa d’accés a la planta -2. Els operaris han pintat a l’última fase que acaba avui part de la planta -2 i els carrils laterals de la -1.

 

El pàrquing més gran de Reus

L’aparcament de la Llibertat és el més gran de la xarxa municipal amb les seves 900 places i els seus 20.000 m². Des que es va inaugurar l’any 2000 és el que registra una major ocupació, sobretot després de la seva ampliació cap a l’avinguda Sant Jordi l’any 2006. Només en el primer semestre de 2018 ha tingut més de 248.000 usuaris, xifra que suposa un 5% més que en el mateix període de 2017. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris