NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Un patge reial recollirà les cartes al Centre Comercial La Fira de Reus

La música serà la protagonista de les darreres activitats nadalenques de La Fira
Un dels ajudants dels Reis Mags, el patge reial, visitarà La Fira | Àngel Ullate

 

El centre comercial de La Fira Reus segueix amb les activitats de les festes de Nadal. Un cop entrat el 2019 La Fira es prepara per al dia de Reis per aquest motiu un Patge Reial estarà totes les tardes fins al 5 de gener per rebre les cartes dels nens i nenes de Reus. A més, els darrers esdeveniments nadalencs estaran protagonitzats per la música amb concerts, descobrint quin color té la música o bé interactuant amb un dels compositors més importants de la història, amb Mozart.

 

La Fira de Reus arrenca la recta final de les activitats nadalenques | Àngel Ullate

 

Entrega de cartes al Patge Reial

Tots aquells infants que encara no hagin entregat les cartes amb els seus desitjos als patges dels Reis Mags d'Orient, encara són a temps de fer-ho a La Fira Centre Comercial. Des del passat 28 de desembre i fins al pròxim dissabte 5 de gener, els infants de la ciutat podran entregar la seva carta al Patge Reial a planta baixa del centre comercial. Els patges atendran les peticions dels més petits en horari de 17.00 hores a 20.00 hores.

 

Els Colors de la Música

Del 2 al 4 de gener, d’11.00 hores fins a les 14.00 hores i de 17.00 hores fins a les 20.00 hores, els usuaris de La Fira podran descobrir els colors i les formes que té la música amb l'activitat «Els Colors de la Música». Una iniciativa que de la mà de la ciència es podran descobrir els secrets de la música. Dividit en sessions de 30 minuts cadascuna, es podran adreçar a la planta segona del centre comercial per experimentar l'activitat. No obstant el dissabte 5 de gener l'horari serà d’11.00 hores a 14.00 hores.

 

La música és la protagonista nadalenca a La Fira de Reus | Àngel Ullate

 

Mozart a La Fira

El compositor més important de la història de la música, en Mozart, interactuarà amb els clients del centre comercial La Fira Reus tots els matins fins al dissabte 5 de gener. Amb una batuta i partitures a la mà, el compositor jugarà amb els més petits amb la música com a protagonista. Es podrà trobar des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda, des del dia dos de gener fins al cinc.

 

La Pixi Dixi Band a La Fira

El pròxim divendres 4 de gener vuit músics amenitzaran la tarda a La Fira, són els Pixi Dixi Band i de sis a set de la tarda tocaran a la planta primera del centre comercial reusenc. Aquest grup forma part dels músics de l'Associació de Concerts, una entitat de Reus que el 2015 va incorporar la seva pròpia orquestra. Els Pixi Dixi Band portaran els ritmes del jazz de Nova Orleans al Centre Comercial La Fira.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris