Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pau Garcia del Reus Deportiu es proclama campió del món en patinatge

Ha guanyat el Campionat de Catalunya, el d'Espanya i el d'Europa.
Pau Garcia (esquerre), mossegant la medalla d'or guanyada a Portugal | FEP

 

El patinador del club de Patinatge Reus Deportiu, Pau Garcia, es proclama campió del món de patinatge artístic en la categoria junior individual. Després de guanyar en la categoria de juvenil al Campionat de Provincial de Tarragona, el de Catalunya, el d'Espanya i finalment el d'Europa, en la categoria de patinatge individual, ara s'ha emportat l'or en la màxima categoria. S'ha proclamat guanyador mundial a Mouilleron Le Captif a França, amb només 17 anys.

 

Pau Garcia (dreta) i el seu entrenador, Òscar Molins (esquerra) | FEP

 

Campió del món en categoria júnior

Pau Garcia va néixer a Parets del Vallès i fa tot just un any que va començar a patinar amb el club del Reus Deportiu. Aquest any ha sigut el millor pel patinador, ja que ha aconseguit totes les competicions. Ara el jove, s'ha proclamat campió del món en la categoria júnior d'individual lliure masculina. Pau Garcia, per edat, hauria de competir en la categoria de juvenil però, com a fet inèdit, ha competit en la categoria de junior guanyant i per tant, convertint-se en el campió mundial. Aquest fet és el primer que cop que s'ha succeït en un campionat mundial de patinatge en la categoria masculina.

 

Pau Garcia, una promesa del patinatge artístic

El jove és un avançat per la seva edat, per tant, la Federació Espanyola de Patinatge va decidir que amb 17 anys competís en la categoria de júnior. A Pau Garcia li tocaria competir en la categoria de juvenil, per edat.

 

Sergio Canales, Òscar Molins i Pau Garcia abans de viatjar cap a França | Joan Alfons López

 

Dilluns 8 d'octubre, Pau Garcia va quedar tercer en el programa curt de 2 minuts a causa d'una errada, però en el programa d'avui ha fet una actuació espectacular, fet que li ha permès ser el guanyador del mundial a França.

 

Un tatuatge per celebrar-ho

Com afirmava Pau Garcia a TarragonaDigital en una entrevista, «el primer Mundial és quelcom que portes preparant tota la vida». Ara s'ha proclamat campió del món amb només 17 anys. Pau Garcia ha fet el «pòquer de corones» de la seva carrera esportiva, aconseguint tots els premis de la categoria. Només li queda decidir quin tatuatge es realitzarà, ja que com afirmava a l'entrevista per TarragonaDigital, si guanyava el campionat mundial a França, es faria un tatuatge.

 

Aquesta és l'entrevista que li fèiem a Pau Garcia abans de marxar cap a França.

Comentaris