VÍDEO | El pavelló de Reus ja es transforma per acollir la festa més important de l'any

Encara es poden adquirir entrades per la Festa de Cap d'Any més important de la demarcació de Tarragona

El Pavelló Olímpic de Reus ja s'està transformant des d'aquest matí per tal d'acollir la festa de cap d'any més important de la demarcació de Tarragona, el pròxim dilluns dia 31 de desembre.

  

Des de primera hora, diversos operaris i tècnics de llum, so i logística han començat a preparar el pavelló a tots els efectes per tal de tenir-ho tot preparat el dilluns, moment en què encararem tots plegats les darreres hores de l'any 2018 amb ganes de donar la benvinguda al 2019. 

 

50.000 watts de so i 40.000 de llum | TarragonaDigital

  

Macroescenari principal en un pavelló olímpic de Reus ple de llum i so.

L'escenari on actuarà l'artista Henry Méndez, a més de Jason Mata i uns quants artistes més durant la nit del 31 de desembre ja està començant a prendre forma així com les impressionants torres de llum i so que envoltaran els artistes i crearan una atmosfera màgia i festiva a tot el recinte. En total, la festa comptarà amb 50.000 watts de so i 40.000 watts de llum.

 

L'escenari principal de la festa acollirà l'actuació de fins a vuit artistes durant la nit | TarragonaDigital
 

 

De la mateixa manera, també aquest divendres al matí han començat a arribar al pavelló reusenc els grups electrògens necessaris per a dur a terme la festa, les neveres i materials per albergar les begudes que es consumiran durant la festa al llarg dels 40 metres de barres distribuïts per tot el recinte per tal que les consumicions es puguin demanar i servir ràpida i còmodament. També s’està treballant amb tot el material necessari per a l'adequació de l'espai i per fer del pavelló un lloc confortable, amb diversos ambients i zones per poder passar la millor nit de l'any.

 

El muntatge ja ha començat | TarragonaDigital

  

 

Zones VIP i Zona Gastronòmica

  

Les tasques de muntatge s'allargaran durant tot el cap de setmana fins dilluns al matí, moment en què s'ultimaran els detalls de decoració i logística final per a fer de l'entrada i la sortida a la festa un moment còmode i ràpid. El recinte compta també amb zones VIP i una zona gastronòmica exterior per quan arribi la gana o per fer una pausa i menjar alguna cosa. Si, acabada la festa i de retorn cap al centre de la ciutat, us heu quedat amb gana o voleu esmorzar,  l'única xurreria que estarà oberta aquella nit a la ciutat, és la xurreria Xavi, ubicada al costat de l'antic hospital, al carrer de Sant Joan. L'expectació és alta i són moltes les ganes de veure i viure la darrera nit de l'any al pavelló olímpic de Reus durant les vuit hores de festa non-stop amb animació en directe, Megatron i moltes sorpreses que hi ha preparades.

 

Els grups electrògens necessaris per la festa de cap d'any de Reus | TarragonaDigital

 

La macrofesta de cap d'any més important de tota la província de Tarragona | TarragonaDigital

 

Últimes entrades a la venda

  

Encara sou a temps de comprar la vostra entrada anticipada per la Olímpic New Year’s Eve Festival de Reus durant aquest cap de setmana, a només 30 € amb tres consumicions. Queden encara entrades a aquest preu i en queden també en format multipack, és a dir amb cinc consumicions i got de regal o en format VIP, amb accés als espais VIP de la festa. Comencen doncs les últimes setanta-dues hores per comprar la vostra entrada anticipada per la festa de cap d’any més importanti esperada de Tarragona.

 

 

 

La seguretat al recinte és primordial | TarragonaDigital

 

Ritme de treball intens durant tot el cap de setmana | TarragonaDigital

 

 

Les tasques de muntatge de l'escenari | TarragonaDigital

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris