MINUT A MINUT

🔴Manifestacions i talls de carretera a tota la demarcació

VÍDEO

📹Colpegen i tiren a terra una senyora amb una bandera espanyola a TGN

ÚLTIMA HORA

🚨Nova euroordre contra Puigdemont

Pellicer es compromet a augmentar la presència de la Guàrdia Urbana als carrers de Reus

La proposta preveu incrementar els efectius de la policia i possibilitar que hi hagi patrulles tres cops al dia
Pellicer es compromet a augmentar la presència de la Guàrdia Urbana a la ciutat | Junts per Reus

 

El matí d'aquest divendres, 17 de maig, en un acte de campanya de Junts per Reus que ha tingut lloc a la plaça del Comte de Reus, Carles Pellicer ha anunciat una proposta perquè la Guàrdia Urbana patrulli tots els carrers de Reus un mínim de tres cops al dia.

 

Per aconseguir-ho, l'alcalde, que estava acompanyat de Teresa Pallarès, Dolors Sardà i Joaquim Enrech, ha posat sobre la taula la voluntat d'incrementar els efectius de la policia en un 20%, arribant als 170 agents. Unes xifres que neixen amb la idea de disposar de més agents al carrer, passant d'una ràtio d'1,3 a 1,6 agents per cada mil habitants.

 

Tanmateix, Pellicer ha volgut remarcar que «Reus és una ciutat segura, on els delictes s'han reduït un 7% i amb uns índexs de seguretat per sobre la mitjana del país», tal com ho corroboren les dades de la mateixa Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. I ha volgut agrair  la «gran feina dels agents de policia, que trepitgen i patrullen els carrers, estan presents a tota la ciutat», tot ressaltant que amb aquesta mesura «encara disposarem d’una major presència de policia al carrer».

 

 

 

Més patrulles i més videovigilància

D'aquesta manera, Junts per Reus fa una clara aposta per fer front a la possible sensació d'inseguretat que han despertat diversos episodis de delinqüència a la ciutat en els darrers mesos, posant sobre la taula l'increment dels patrullatges com a mesura més efectiva per garantir la seguretat entre reusenques i reusencs; apostant per a realitzar fins a tres patrulles diàries a tots els carrers de la capital del Baix Camp.

 

D'altra banda, Pellicer s'ha mostrat plenament satisfet dels resultats obtinguts amb la instal·lació de càmeres de videovigilància i la nova sala de control de la Guàrdia Urbana; motiu pel qual, ha avançat la intenció del seu grup municipal de seguir invertint en la millora d'equips i tecnologia, tot garantint «una major sensació de seguretat pels ciutadans».

 

Pellicer es compromet a augmentar la presència de la Guàrdia Urbana a tots els carrers de la ciutat | Junts per Reus

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
José
Reus NO es una ciudad segura. Esa iniciativa llega 4 años tarde. Electoralismo puro y duro.