Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pellicer encapçala l'ofrena floral al Cementiri General amb motiu de Tots Sants

L'alcalde, en nom de l'Ajuntament, ha rendit homenatge a totes les persones enterrades al cementiri reusenc
Carles Pellicer, en el moment de l'ofrena | Ajuntament de Reus

 

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha encapçalat avui divendres, dia de Tots Sants, la representació del govern municipal en l’homenatge que l’Ajuntament fa a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de la ciutat.

 

Amb una ofrena floral al panteó dels fills il·lustres, Pellicer, en nom del consistori, ha mostrat el seu respecte als difunts que hi resten, en un acte solemne i tradicional

 

Fills il·lustres de Reus

Al panteó dels fills il·lustres, on l’equip de govern hi ha fet l’ofrena, hi van ser enterrats Ceferí Olivé, Romà Perpinyà i Albert Vilalta, mentre que d’altres figures adoptives, il·lustres i destacades de la ciutat, també són al cementiri.

 

Joan Rebull, Antoni Pedrol Rius, Carles Martí Massagué, Josep Andreu Abelló, Joan Busquets Crusat i Josep Laporte descansen a les instal·lacions del Cementiri General, a tocar de la carretera de Montblanc, considerat Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

 

Pellicer i d'altres membres de l'equip de govern, avui visitant les instal·lacions del Cementiri General | Ajuntament de Reus

 

Per Tots Sants, Reus ofereix una línia gratuïta d'autobús

Amb motiu de Tots Sants, Reus Transport ofereix una línia especial d’autobús per a totes aquelles persones que vulguin desplaçar-se al cementiri. La línia 35, totalment gratuïta, unirà durant el dia d’avui el centre del municipi amb el Cementiri General.

 

L’objectiu de l’Ajuntament, en aquest cas, és facilitar l’arribada a les instal·lacions funeràries i evitar el col·lapse de cotxes, en un dia especial, sentit i de gran afluència.

 

La línia 35, que se suma a la línia 32 —que habitualment ja brinda aquest servei—, ha començat a funcionar a les 8.52 hores i finalitzarà el seu servei a les set de la tarda, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

 

REPORTATGE | Els records i tresors amagats al cementiri de Reus

ESPECIAL | Cementiris singulars de Tarragona

Comentaris